THY' yurt içi ucuz bilet kampanyası başlattı

THY tarafından düzenlenen kampanyalar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Seyahatlerini kampanyalı fiyatlar üzerinden yapmak isteyenlerin uygun bilet araştırmaları devam ederken THY'den açıklama geldi.

THY' yurt içi ucuz bilet kampanyası başlattı

Bilet fiyatlarının artması ile beraber uygun fiyatlı bilet araştırmaları da hız kazandı. Yolculuğa çıkmadan önce bilet kampanyası araştıran vatandaşlar için birbirinden yeni açıklamalara yer verilirken yeni bir kampanya duyurusu daha geldi.

Türk Hava Yolları (THY) uygun fiyatlı bilet kampanyaları ile zaman zaman müşterilerinin dikkatini çekerken seyahatseverler için yeni bir açıklamaya yer verdi. Türk Hava Yolları, yeni yurt içi ucuz bilet kampanyasını duyurdu.

THY'DEN YURT İÇİ UCUZ BİLET KAMPANYASI

Türk Hava Yolları tarafından açıklanan kampanyaya göre 17 - 19 Haziran 2024 tarihinde alınan yurt içi uçak biletlerinin fiyatlarının 849 liradan başlayacağı ifade edildi. THY, İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı, yurt içi, direkt, ekonomi sınıfı uçuşlarda geçerli 849 liradan başlayan fiyatlarla kampanya başlattı.

THY' yurt içi ucuz bilet kampanyası başlattı

Bu çerçevede kampanyadan yararlanarak ucuz uçak bileti alan müşteriler 1 Kasım - 15 Ocak 2024 tarihleri arasında seyahat edilebilecek. THY tarafından yapılan resmi açıklamada, "Kampanya 17 Haziran 2024 (dahil) – 19 Haziran 2024 (dahil) tarihlerinde düzenlenen ve seyahat tarihi 01 Kasım 2024 (dahil) – 15 Ocak 2025 (dahil) arasında olan biletler için geçerlidir." ifadeleri yer aldı.

Ayrıca kampanyanın 27 Aralık 2024 (dahil) – 02 Ocak 2025 (dahil) tarihlerinde gerçekleştirilecek seyahatleri kapsamadığı bilgisine yer verilirken kampanyaya Sabiha Gökçen, AJet ve Kıbrıs uçuşlarının dahil olmadığı bildirildi. THY tarafından sunulan kampanyada toplam 100 bin koltuğun indirimli satılacağı bilgisine de ayrıca yer verildi.

SONRAKİ HABER