Temmuz 2023 zamlı aile destek ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak?

Ülkemizde hükümet ve bakanlıklar iş birliğinde geliştirilen programlar kapsamında ihtiyaç sahiplerine çeşitli yardımlar veriliyor. Aile destek ödemesinin temmuza ayında hesaplara ne zaman yatacağı da merak konusu oldu.

Temmuz 2023 zamlı aile destek ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak?

Temmuz 2023 zamlı aile destek ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak? - Türkiye'de çeşitli bakanlıklar tarafından geliştirilen programlar kapsamında belirli şartlara bağlı olarak vatandaşlara nakdi destek sağlanıyor. İhtiyaç sahibi olarak belirlenen kişilere Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 'Aile Destek Ödemeleri' programı kapsamında çeşitli ödemeler yapılıyor. Haziran 2023 tarihinde sona eren program alınan karar doğrultusunda uzatıldı. Aile destek ödemesinin temmuz ayı ile birlikte hesaplara ne zaman yatacağı da merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası Aile Destek Ödemelerinin hesaplara yatırılmaya devam edeceğini bildirmişti. Bu kapsamda temmuz ayı aile destek ödemelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı da araştırılmaya başlandı.

temmuz-2023-zamli-aile-destek-odemeleri-hesaplara-ne-zaman-yatacak.jpg

TEMMUZ AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Aile destek ödemelerinin temmuz ay ödemeleri için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Binlerce kişi temmuz ayında zamlı ödeme alacak. Zamlı ödemelerin tarihi araştırılırken, "Aile destek ödemeleri ne zaman yatacak?" sorusuna da yanıt aranıyor. Temmuz ayı aile destek ödemeleri henüz hesaplara yatırılmadı. Ödemeler genellikle her ayın 15'i itibariyle hesaplara yatırılıyor.

AİLE ÖDEMESİ NE KADAR?

Temmuz ayı aile destek ödemelerinin zamlı hali henüz paylaşılmadı. Ancak önceki dönemde Aile Destek Programı ödemeleri hane başına düşen aylık gelir aralığına göre ödeme tutarları şöyleydi;

  • 450 TL ve altı olanlar: 1.250 TL
  • 450 TL üzeri - 911,15 TL ve altı olanlar: 1.100 TL
  • 911,15 TL üzeri - 1372,30 TL ve altı olanlar: 950 TL
  • 1372,30 TL üzeri - 1833,45 TL'den az olanlar: 850 TL ödeme alıyor.
SONRAKİ HABER