TEB'den düşük faizli ihtiyaç kredisi imkanı! 1,89 faiz oranı ile 35 bin TL anında cebinizde

Piyasaların anında hareketlenmesi sonrası vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yüzünü bankalara döndü.

TEB'den düşük faizli ihtiyaç kredisi imkanı! 1,89 faiz oranı ile 35 bin TL anında cebinizde

Vatandaşlar peş peşe gelen zamların ardından nakit ihtiyacını karşılamak adına yüzünü bankalara döndü. Son dönemlerde dolar kurunun hızlı yükselişi ve art arda gelen zamlar vatandaşın alın gücüne yansırken Türk Lirası'nın değer kaybetmesi vatandaşları daha da zor durumda bıraktı.

Piyasaların anında hareketlenmesi sonrası vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yüzünü bankalara döndü. Bankalar tarafından sağlanan ihtiyaç kredilerine göz atmaya devam ederken özellikle de yükselen faiz oranlarının ardından vatandaşlar için en önemlisi faiz oranının düşük olması oldu.

35 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ VERİLECEK!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlar faiz oranının az olması, vade ve ödeme kolaylığı gibi imkanların olup olmadığını araştırmaya devam ederken TEB ihtiyaç kredisi detayları merak konusu oldu. Türk Ekonomi Bankası (TEB) 35 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı ile vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama noktasında oldukça destek olacak.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) düşük faiz oranı ile vatandaşlara 35 bin TL ihtiyaç kredisi sağlayacağını ifade ederken geri ödenecek toplam tutar 40.838,08 TL olacak. Aylık faiz oranı % 1.89 olan TEB 35 bin TL ihtiyaç kredisinden sizlerde anında faydalanabilirsiniz.

AYLIK 3 BİN 403 TL VERİLECEK!

İhtiyaç kredisi almadan önce vatandaşların ilk olarak dikkat ettiği şeylerden birisi de ödeme kolaylığı oluyor. Kredinin aylık ödeme tablosunun nasıl olduğu merak konusu olurken TEB 35 bin TL ihtiyaç kredisinin aylık ödeme tutarı 12 ay vade imkanı ile 3.403,17 TL olarak gerçekleşiyor.

screenshot-100.png

screenshot-2023-07-31t091709-755.png

12 ay vade imkanı ile TEB 35 bin TL ihtiyaç kredisi geri ödeme planı yukarıda tabloda gördüğünüz şekilde gerçekleşiyor. Sizlerde TEB 35 bin TL ihtiyaç kredisine başvuruda bulunmak istiyorsanız o halde en yakın TEB şubesine gidebilir ya da müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

SONRAKİ HABER