TCMB Başkanı Erkan ve Bakan Şimşek bugün İstanbul'da yabancı yatırımcılarla görüşme sağlayacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan bugün İstanbul'da yabancı yatırımcılarla bir araya gelmeye hazırlanıyor. J

TCMB Başkanı Erkan ve Bakan Şimşek bugün İstanbul'da yabancı yatırımcılarla görüşme sağlayacak!

Bugün İstanbul'da yabancı yatırımcılarla bir araya gelmeye hazırlanan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye ErkanABD'li yatırım bankası JP Morgan'ın organize ettiği toplantıda ülkeye yatırımcı çekmek için sunum yaparak birebir görüşmeler sağlayacak.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan bugün İstanbul'da yabancı yatırımcılarla bir araya gelmeye hazırlanıyor. JP Morgan'ın bugün İstanbul'da düzenleyeceği yatırımcı toplantısına katılacak.

İSTANBUL'DA YABANCI YATIRIMCILARLA GÖRÜŞME SAĞLANACAK!

Yaklaşık olarak 50 yatırımcının katılımı ile sağlanacak olan toplantıda Şimşek bir sunum yapacak. Amerika merkezli yatırım bankası JP Morgan'ın organizasyonunda gerçekleşecek olan toplantının detayları şimdiden merak edilirken Şimşek'in ekonomi yönetiminin bugüne kadar yaptıklarını ve beklentilerini paylaşmasının beklendiği belirtildi.

Sunumun sonlanmasının ardından Bakan Şimşek yatırımcı gruplarıyla ayrı ayrı bir araya gelecek. BlackRock, JP Morgan, Singapur Varlık Fonu ve Franklin Templeton gibi yatırım şirketlerinin temsilcileri ile bir araya gelecek. Bakan Mehmet Şimşek'in yanı sıra toplantıda Gaye Erkan'da bir sunum gerçekleştirecek.

SONRAKİ HABER