Taze ihtiyaç kredisi kampanyası Denizbank'tan geldi! Günlük 62 lira taksitle hesaplara kredi tanımlandı

Bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları rağbet görmeye devam ediyor. Güncellenen faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi çekecek olanlar için Denizbank'tan duyuru geldi.

Taze ihtiyaç kredisi kampanyası Denizbank'tan geldi! Günlük 62 lira taksitle hesaplara kredi tanımlandı

Taze ihtiyaç kredisi kampanyası Denizbank'tan geldi! Günlük 62 lira taksitle hesaplara kredi tanımlandı - Bireyler, artan hayat pahalılığı nedeniyle nakde olan ihtiyaçlarını bankalardan kredi çekerek gidermeye çalışıyor. Çeşitli nakit ihtiyaçlarını bankalar aracılığı ile karşılamak isteyenler kamu ve özel bankaların kredi kampanyalarını araştırmaya devam ederken bu sırada güncel faiz oranları da yenilendi. Özel bankalar arasında yer alan Denizbank, yaptığı kampanya ile nakit ihtiyacı olan müşterilerine yönelik uygun faiz ve ödeme seçenekleri ile ihtiyaç kredisi vereceğini belirtti.

Artan döviz kuru ile beraber zamlar da art arda geliyor. Hem asgari ücret, memur ve emekliye yapılacak olan ara zam hem de Cumhurbaşkanı kararı ile vergi ile harç ücretlerinde artışa gidilmesi pek çok kalemde zam haberini beraberinde getirdi. Nakit arayışında olan bireyler bankaların kredi paketlerini incelerken Denizbank, 70 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. Kredi kullandırımının detayları merak edilirken Denizbank'ın sunduğu kampanya dahilinde paket kapsamı açıklandı.

DENİZBANK 70 BİN LİRAYA KADAR İHTİYAÇ KREDİSİ VERECEK

Denizbank'ın müşterileri için sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilere 70 bin liraya kadar kredi verileceği açıklandı. Denizbank'ın sunduğu ihtiyaç kredisinde alt limitin bin lira olarak belirlendiğini duyuruldu. 70 bin liraya kadar verilecek olan ihtiyaç kredisinde vade, taksit, faiz gibi seçenekler de Denizbank tarafından açıklandı. Denizbank tarafından yapılan açıklamada; ''Yasal vade sınırlamaları gereği, maksimum vadeler; 50.000 TL – 70.000 TL aralığındaki tutarlar için 24 ay, 50.000 TL ve altındaki tutarlar için maksimum vade 36 aya kadardır. DenizBank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.'' ifadeleri yer aldı.

Denizbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde alt limit olan bin liralık miktar için;

Bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 36 vade ve yüzde 3,51 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de bin 3 bin 55 lira 16 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 57 lira 8 kuruş, toplam ödemenin 2 bin 59 lira 88 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 68,13 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 5 lira olduğu kaydedildi.

screenshot-5-001.jpg

Denizbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde 10 bin liralık miktar için;

10 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 36 vade ve yüzde 3,51 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 10 bin 549 lira 79 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 570 lira 82 kuruş, toplam ödemenin 20 bin 599 lira 52 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 68,13 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 50 lira olduğu kaydedildi.screenshot-6-001.jpg

Öte yandan 10 bin liralık ihtiyaç kredisinin 12 ay vade ile çekilmesi durumunda kredi faizinin 2,83 olacağı bildirildi. Aylık taksit ödemesi de bin 887 lira olarak açıklanırken bu rakam günlük olarak 62 liraya tekabül ediyor.

screenshot-8-001.jpg

Denizbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde üst limit olan 70 bin liralık miktar için;

70 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 36 vade ve yüzde 3,51 faiz oranıyla toplam faizi 73 bin 847 lira 40 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 3 bin 995 lira 76 kuruş ve toplam ödemenin 144 bin 197 lira 36 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 68,13 olarak açıkladı. Kredi tahsis ücreti ise bin 350 lira olarak belirlendi.

screenshot-7-001.jpg

Denizbank'ın sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Daha fazla kredi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER