TAB Gıda ne zaman halka arz olacak, kaç lot dağıtacak, hisse kodu ve fiyatı nedir?

Halka arz edecek şirketlere dair bilgiler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Sermaye Piyasası Kurulu'nun açıkladığı halka arzlar takip edilirken son dönemin en büyük halka arzı olacağı söylenen TAB Gıda'nın talep toplama tarihleri araştırma konusu oldu.

TAB Gıda ne zaman halka arz olacak, kaç lot dağıtacak, hisse kodu ve fiyatı nedir?

Günümüzün popüler yatırım aracı haline gelen halka arzlara yoğun ilgi devam ediyor. Halka arzlarla ilgili olarak detaylar sorgulanırken yatırımlarını borsa aracılığı ile gerçekleştirecek olanlar da halka arz edeceği açıklanan TAB Gıda ile ilgili detayları sorguluyor.

Son dönemde oldukça popüler olan halka arzlar için Sermaye Piyasası Kurulu'ndan onay alan TAB Gıda'nın halka arz tarihleri, dağıtacağı lot sayısı, hisse fiyatı ve kodu gibi merak edilen sorulara yanıt aranmaya başladı. Son dönemin en büyük halka arzlarından biri olacak olan TAB Gıda bünyesinde Popeyes, Burger King, Sbarro, Arbys gibi markaları barındırıyor. Yatırımcı ve yatırımcı adayları da ''TAB gıda ne zaman halka arz olacak, kaç lot dağıtacak, hisse kodu ve fiyatı nedir?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

TAB GIDA HALKA ARZ TARİHLERİ BELLİ OLDU MU?

TAB gıda halka arz tarihlerine ilişkin bilgiler belli oldu. Son dönemin en büyük halka arzlarından biri olacağı söylenen TAB Gıda'nın SPK'dan aldığı onay sonrasında halka arz tarihleri, hisse fiyatı, kaç lot dağıtacağı bilgileri netlik kazandı. TAB Gıda halka arz tarihleri 18 - 19 - 20 Ekim 2023 olarak belirlendi.

tab-gida-ne-zaman-halka-arz-olacak-kac-lot-dagitacak-hisse-kodu-ve-fiyati-nedir.jpg

TAB GIDA HALKA ARZ FİYATI NE KADAR OLACAK?

TAB Gıda halka arz hisse fiyatı 130 TL olacak şekilde açıklandı. TAB Gıda Borsa İstanbul (BIST) işlem Kodu ise “TABGD” olacak. TAB Gıda Halka arz büyüklüğü 6.8 milyar TL olarak açıklanırken 52.500.000 adet lot dağıtacağı bildirildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER