TAB Gıda borsada ne zaman işlem görecek, halka arz sonuçları açıklandı mı?

SPK'nın açıkladığı halka arzlar yatırımcıların sıkı takibinde yer almaya devam ediyor. SPK tarafından halka arz edeceği açıklanan TAB Gıda'nın talep toplama sonuçları ve borsada ne zaman işlem göreceği merak edildi.

TAB Gıda borsada ne zaman işlem görecek, halka arz sonuçları açıklandı mı?

Son günlerin en popüler yatırım aracı borsadaki halka arzlar oldu. Yatırımcılar da Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayımlanan bültenleri yakından takip ederken halka arz edecek şirketler kamuoyu ile paylaşılmaya devam ediyor. Halka arzlarla ilgili vatandaşların araştırmaları devam ederken TAB Gıda'nın halka arz edeceğinin açıklanması ile birlikte yatırımcılar borsadaki yatırımlarını şirket aracılığıyla gerçekleştirmek üzere işlemlerini tamamladı.

Halka arz sonuçları ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler ''TAB Gıda halka arz fiyatı ne kadar, hangi bankalarda var, halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, borsa işlem kodu ne?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı. TAB Gıda hisselerinin borsada işlem göreceği tarih merak edilirken Haberankara.com okurları için detayları derledik.

TAB GIDA HALKA ARZI TAMAMLANDI

TAB Gıda halk arz talep toplama işlemi sona erdi. TAB Gıda halka arz sonuçları açıklanırken yatırımcılar TAB Gıda'nın borsada işlem göreceği tarihi merak ederek araştırmalarına başladı. TAB Gıda'nın halka arz fiyatı 130 TL olarak açıklanırken TAB Gıda halk arz sonuçları, lot sayısı ve borsada işlem göreceği tarih merak edildi.

tab-gida-borsada-ne-zaman-islem-gorecek-halka-arz-sonuclari-aciklandi-m.jpg

TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin halka arz sonuçları ile ilgili Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklama yaptı. TAB Gıda'nın halka arz büyüklüğü 6.8 milyar TL olarak kayıtlandı.

TAB GIDA HALKA ARZ SONUÇLARI NEDİR?

TAB Gıda halka sonuçları açıklandı. TAB Gıda halka arz sonucunda;

  • 4.943.543 adedi Yurt İçi Bireysel Yatırımcılar,
  • 5.673 adedi Grup Çalışanları,
  • 246 adedi Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılar olmak üzere toplam 4.949.462 yatırımcıya dağıtım gerçekleştirildi.
  • TAB Gıda toplam 52.500.000 lot verdi.

TAB GIDA BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Yatırımcıların gözleri TAB Gıda borsa işlem tarihine çevrildi. Kesin işlem tarihi açıklanmamakla birlikte TAB GIDA'nın 26 Ekim tarihinde borsada işlem görmesi bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER