Sürücüler araçlarını garaja çekecek! Akaryakıta zam kapıda fiyatlar cepleri delecek

Uzun zamandır gündemde olan son zam haberi duyuruldu. Cepleri yakacak olan yeni akaryakıt zammının ardından güncel fiyatların ne kadar olacağı hakkında ise bilgilendirme yapıldı.

Sürücüler araçlarını garaja çekecek! Akaryakıta zam kapıda fiyatlar cepleri delecek

Son olarak sürücüler için yapılan açıklamalara göre LPG'ye zam geldiği duyurulmuştu. Yapılan bu açıklamaların ardından güncel fiyatların ne kadar olacağı hakkında bilgilendirmeler de yapıldı. Bu çerçevede LPG'nin ardından motorin ve benzin fiyatlarına da zam gelip gelmeyeceği yönünde merak edilenler de artmaya başladı. Bir sürenin ardından ise Türkiye'de sürücülerin cebini yakacak olan o zam haberinin geldiği duyuruldu. Zammın ne zaman uygulanacağı ve ne kadar olacağı hakkında da bilgilendirmeler yapıldı. Dolar kuru ile bağlantılı olan bu zamlara ilişkin vatandaşlara da sık sık bilgilendirmeler yapılmaya başlandı.

Sürücüler araçlarını garaja çekecek! Akaryakıta zam kapıda fiyatlar cepleri delecek

BU FİYATLAR SÜRÜCÜLERİN CEPLERİNİ DELECEK!

Ekonomide yaşanan dalgalanmalar ve brent petrol fiyatları nedeni ile gelen zamlara bir yenisi daha ekleniyor. Yapılan açıklamalara göre benzine zam uygulanacağı ifade edildi. Son olarak LPG'ye gelen 40 kuruş zammın ardından motorine ise 1 lira 15 kuruş zam geldiği belirtilmişti. Bu çerçevede sürücüler için yapılan son açıklamaya göre ise benzine 1 lira zam uygulanacağı öğrenildi. Sürücülerin ceplerini zorlayacak olan bu zammın ise Çarşamba günü yani 24 Ocak 2024 tarihinde 00:00'dan itibaren geçerli olacağı öğrenildi.

22 OCAK GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

Konu hakkında bugün yapılan açıklamalara göre gelmesi beklenen zamlara ilişkin merak edilenlerin artmasının ardından vatandaşlar tarafından güncel akaryakıt fiyatları da merak konusu olmuştu. Bu çerçevede yapılan açıklamalara göre güncel fiyatların şu şekilde olduğu duyuruldu;

ANKARA

Ankara'da benzin litre fiyatı = 37,54 TL

Ankara'da motorin litre fiyatı = 40,91 TL

Ankara'da LPG litre fiyatı = 20,15 TL

İSTANBUL ANADOLU YAKASI

İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı = 36,82 TL

İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı = 40,14 TL

İstanbul LPG litre fiyatı = 19,76 TL

İSTANBUL AVRUPA YAKASI

İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı = 36,91 TL

İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı = 40,21 TL

İstanbul Avrupa Yakası'nda LPG litre fiyatı = 20,28 TL

İZMİR

İzmir'de benzin litre fiyatı = 37,76 TL

İzmir'de motorin litre fiyatı = 41,11 TL

İzmir'de LPG litre fiyatı = 19,87 TL

Gelmesi beklenen zammın ardından ise bu fiyatlarının Çarşamba günü gece saatlerinden itibaren güncelleneceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER