SSK ve Bağ-Kur 3 bin TL emekli bayram ikramiyesi hangi günler verilecek?

Emekli bayram ikramiyelerine ilişkin araştırmalar devam ediyor. SSK ve Bağ-Kur, emekli sandığı ödemelerinin ne zaman hesaplara geçeceği merak konusu olurken emeklilerin araştırmaları sürüyor.

SSK ve Bağ-Kur 3 bin TL emekli bayram ikramiyesi hangi günler verilecek?

Emeklilere 2 bin lira olarak ödenen ikramiyelerin 2024 yılında 3 bin liraya yükseltilmesine karar verildi. Emekli ikramiye ödemelerinde artışa gidilirken bu sene ilk ikramiye ödemesi Ramazan Bayramı kapsamında yapılacak.

Ramazan ayında yapılacak olan ikramiye ödemeleri kapsamında araştırmalar da şimdiden başladı. Emekliler, Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere yılda iki kez emekli bayram ikramiyesi alıyorlar. SSK ve Bağ-Kur emekli ikramiyesi ödeme günleri araştırılıyor. Bu çerçevede ‘’2024 emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? 3 bin TL ikramiye hangi günler verilecek?'' sorularına yanıt aranıyor.

2024 3 BİN TL EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Emekli bayram ikramiyesi 2 bin TL'den 3 bin TL'ye yükseltildi. Ramazan Bayramı için geri sayılırken gözler emekli ikramiyelerine çevrildi. Emekliler Ramazan Bayramı öncesinde emekli ikramiyesi alacaklar.

SSK ve Bağ-Kur 3 bin TL emekli bayram ikramiyesi hangi günler verilecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde emekli bayram ikramiyesi hakkında açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre emekli bayram ikramiyeleri 2 - 5 Nisan tarihleri arasında verilecek. Ödemeler ise emeklilerin tahsis numarasına göre yapılacak. Bu çerçevede ödeme tablosunun da nisan ayının ilk günlerinde duyurulması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER