SSK Bağkur 4a 4b 4c emekli memur dikkat! Promosyon ödemeleri iade edilecek

Promosyon ödemeleriyle ilgili araştırmalar vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken son yaşan an gelişmeler merak konusu oldu.

SSK Bağkur 4a 4b 4c emekli memur dikkat! Promosyon ödemeleri iade edilecek

Türkiye'de özellikle de son zamanların gündeminde promosyon yer alırken milyonlarca kişi promosyon ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor. Promosyon ödemeleriyle ilgili araştırmalar vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken son yaşan an gelişmeler merak konusu oldu.

Hem milyonlarca özel sektör çalışanı hem de memurlar promosyon gündemini yakından takip etmeye devam ederken yeni yılın gelmesi ile birlikte hem memur hem emekli ve de özel sektör çalışanının aldığı promosyonu iade etmek durumunda kalacağı belirtildi.

PROMOSYON İADESİ GERÇEKLEŞİYOR!

Gündemde yaşanan gelişmelerin nedeniyle promosyon ödemesi alan vatandaşlar parayı neden iade etmek durumunda olduklarını araştırmaya devam ediyorlar. Para iadesinin nedeni milyonlarca kişi tarafından araştırılmaya devam ederken detaylar belli oldu. Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren promosyon gelişmeleri ile ilgili detaylar belli oldu.

5fc190b955427e18a44212d0.webp

Milyonlarca memur, emekli ve özel sektör çalışanının aldıkları promosyonu iade etmelerinin nedeni belli oldu. Ödenmiş olan promosyon ödemelerinin tek bir koşulda iadesinin gerçekleşebileceği aktarılırken detaylar şu şekilde verildi;

MİLYONLARCA ÇALIŞANI İLGİLENDİRİYOR!

İşten çıkan vatandaşlar 36 aylık sözleşme süresini doldurdukları süre kadar parasını 36 aya bölerek hesaplamasını yapmaktadırlar. İşten ayrılan vatandaşlara bankanın ödemekte olduğu promosyon ödemesine ilişkin örnek verilecek olursa şu şekildedir;

Örneğin 10 bin TL promosyon ödemesini Ocak ayında alan birinin Ağustos ayında işten ayrılması durumunda 36 ayda 10.000 TL için aylık promosyon rakamı 277,77 TL. olarak hesaplanmaktadır. Bu noktada 8 aylık çalışma süresini göz önünde bulunduracak olursak 8 aylık hak ettiği promosyon ödemesi 2.222,22 TL olarak hesaplanmaktadır. Aldığı rakam 10.000 TL ve geri iade etmesi gereken tutar 7.778 TL olarak gerçekleşir.

İPTAL DURUMUNDA İADE!

İşten ayrılmak dışında promosyon ödemesinin iade edildiği koşul ise şöyle yer almaktadır;

Promosyon rakamlarını güncellemeye devam eden bankalar promosyon anlaşması dahilinde kişilere ödediği rakamı 36 aylık şeklinde ödemektedir. Kurumun farklı bir banka ile promosyon anlaşması imzalaması durumunda ise önceki anlaşma iptal olmaktadır. Buna göre ise ilk etapta aldıkları promosyon ödemesini iade ederek yeni bankadan promosyon ödemelerini alabilmektedirler.

SONRAKİ HABER