SSB'den üniversiteli gençlere istihdam müjdesi!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından sağlanan işbirliği sonucunda üniversiteleri gençlere istihdam sağlanacağı müjdelendi.

SSB'den üniversiteli gençlere istihdam müjdesi!

Bugün Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yapılan son açıklamalara göre üniversiteli gençler için "Savunma Sanayii 101" ve "Savunma Sanayii 401" projeleri ile istihdam kapısı sağlanacağı belirtildi. Üniversiteli gençler tarafından ise bu projelere nasıl başvuru yapılabileceği hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı.

SAVUNMA SAYİİ BAŞKANLIĞI ÜNİVERSİTELERE İSTİHDAM KAPISINI DUYURDU!

Bu kapsamda Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün tarafından yapılan açıklamalarda "SSB olarak ülkenin gelecek vizyonuna önemli katkılar sağlayacak bu önemli projeye üniversiteli gençlerin katılımları bekleniyor. Türkiye Yüzyılı, 'Savunmanın Yüzyılı' olacak. Savunmanın Yüzyılı'nı gençlerimiz inşa edecek. Geleceğimizin gençleri ve gençlerimizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz." ile projeler hakkında müjdeli haber duyuruldu.

Konu hakkında gençler tarafından ise nasıl başvuru yapılacağı konusu merak edilenler arasında yer aldı.

BAŞVURU İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI!

Projelere başvuru yapmak isteyen kişiler için açıklama yapan Görgün, "Projelerle, Türkiye Yüzyılı'nın ve geleceğin teminatı gençlerin, bu eğitimler sayesinde savunma sanayiine dair ilgi ve bilgi birikimlerinin artırılması, sektör profesyonelleri ile etkileşimlerinin sağlanması ve kendi yeteneklerini keşfetmeleri amaçlanıyor." şeklinde ifadeler ile amaçları duyurarak başvuru ekranını da şu şekilde yayımladı;

"Savunma Sanayii 101"ve"Savunma Sanayii 401" BAŞVURU EKRANI!

Yukarıda verilen bağlantı üzerinden üniversiteli gençlerin başvuru yapabilecekleri belirtildi.

SONRAKİ HABER