SPK 3 şirketin halka arzına onay verdi!

Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar için Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 3 şirketin daha halka arzına onay verildiği öğrenildi.

SPK 3 şirketin halka arzına onay verdi!

Yatırımcıların merakla takip ettiği halka arz şirketleri hakkında bugün Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yeni bir açıklama geldi. Yapılan açıklamalara göre 3 şirketin daha halka arzına onay verildiği öğrenildi. Bu çerçevede kişiler tarafından onay verilen şirketler hakkında ve bunların kaç TL'den halka arz olacakları hakkında merak edilenler artmaya başladı.

3 ŞİRKETİN HALKA ARZINA ONAY VERİLDİ!

Konu ile ilgili gelen açıklamalara göre Sermaye Piyasası Kurulu tarafından Çates Elektrik Üretim AŞ, Şeker Yatırım Menkul Değerler AŞ, ve Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin halka arzına onay verildiği öğrenildi.

screenshot-52.png

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan haftalık bültene göre, Çates Elektrik Üretim AŞ 57,15 liradan, Şeker Yatırım Menkul Değerler AŞ'nin 7,00 liradan ve Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ ise 3,00 liradan halka arz olacağı ifade edildi.

Halka arz olacak şirketler için ise başvuru taleplerinin ne zaman alınmaya başlanacağının henüz netleşmediği belirtildi.

SONRAKİ HABER