Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı KPSS şartsız personel alımı yapıyor

KPSS’siz personel alımlarını bekleyenlerin sevineceği bir haber geldi! Türkiye İş kurumu (İŞKUR) kamu kurum dışı iş ilanları üzerinden yeni bir personel alımı yayımlandı. Aktarılan son habere göre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı KPSS şartsız personel alımı yapıyor.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı KPSS şartsız personel alımı yapıyor

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım haberinin detaylarına göre Yenişehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine personel alımı yapılacak. Geçici personel kadrosu için yapılacak personel alımında 1 kişinin işe alınacağı ifade edildi. Başvuru şartlarını merak edenler için detaylar haberimizde

BAŞVURU BİLGİLERİ

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanda başvuru bilgileri de ayrıntılı olarak açıklandı. Yayımlanan ilanın detaylarına göre alımlardın “Eğitici” mesleği için olacağı ve deneyim şartının aranmayacağı açıklandı. KPSS’siz yapılacak alımlarda başvurular 12 Şubat tarihinde başlayacak olup 19 Şubat tarihine kadar devam edecek. İşte ilana ilişkin detaylar:

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı KPSS şartsız personel alımı yapıyor

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru şartlarını taşıyan adayların başvurabileceği personel alımında adayların taşıması gereken şartlar şu şekilde sıralandı:

  • TC vatandaşı olmak
  • Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak
  • Kamu haklarından mahrum olmamak
  • TCK’da belirtilen suçlardan mahkum olmamak
  • Görevin özelliğine göre ilanda istenilen şartları taşıyabiliyor olmak
  • Görevin özelliklerini yerine getirebilecek fiziksek özelliklere sahip olmak
  • 18-40 yaş arasında olmak
  • İlanda belirtilen 4 yıllık lisans eğitimi veren üniversitelerin eğitim fakültesi, fen edebiyat fakültesi, psikoloji, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, sosyal hizmetler bölümlerinden birinden mezun olmuş olmak

Bu şartların yanı sıra başvuracak adayların ofis programlarına hakim olması gerektiği ifade edilirken, görevini yapmasına engel olabilecek vücut hastalığının olmaması gerektiği belirtildi.

Yayımlanan ilanda evrak tesliminin şahsen yapılması gerektiğinin altı çizildi. Evrak tesliminin kargo ya da posta yolu ile kabul edilmeyeceği de özel olarak belirtildi.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Başvuru şartlarını taşıyan adayların başvuru için nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi, ehliyet fotokopisi, iki adet vesikalık, adli sicil belgesi ve tarihli ikametgah belgesini özgeçmişleri ile birlikte hazırlaması gerekiyor.

SONRAKİ HABER