Son Dakika! Asgari ücret görüşmesi sona erdi

Bugün 2024 yılında uygulanacak olan asgari ücret hakkında merak edilenlerin artmasının ardından son dakik asgari ücret görüşmelerinin az önce sona erdiği öğrenildi.

Son Dakika! Asgari ücret görüşmesi sona erdi

2024 yılında milyonlarca vatandaşın maaşlarının belirlenmesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın işçi ve işveren temsilcileri ile gerçekleştirdiği asgari ücret toplantısı az önce sona erdi. Toplantının ardından 2024 yılında geçerli olacak olan maaşların belirleneceği ifade edilirken, yeni maaşın ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklayacağı öğrenildi.

2024 YILI YENİ ASGARİ ÜCET SAAT 19:30'DA AÇIKLANACAK!

Toplantının tamamlanmasının ardından vatandaşlar tarafından yeni zamlı maaşın ne zaman açıklanacağı hakkında merak edilenler de artmaya başladı. Bu çerçevede az önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve işçi ile işveren temsilcilerinin tamamlandığı toplantıda karara varılmasının beklendiği öğrenildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından yapılan açıklamalara göre asgari ücret hakkında verilen kararın bugün 19:30'da açıklanacağı ifade edildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN REFAH PAYI!

Tüm bunlar ile birlikte bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda açıklanacak olan yeni asgari ücrete 1000 TL refah payı koyacağı gündeme gelen iddiaların arasında yer aldı. Daha önce yapılan zamlarda da vatandaşların daha refah bir dönem yaşayabilmesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından refah payı eklenmişti.

SONRAKİ HABER