Sivas TSO Tahkim ve Arabulucuk Merkezi ASO Başkanı Ardıç'ın katılımıyla açıldı

ASO Başkanı Seyit Ardıç, Sivas'ta TSO Tahkim ve Arabulucuk Merkezi'nin açılış törenine katıldı.

Sivas TSO Tahkim ve Arabulucuk Merkezi ASO Başkanı Ardıç'ın katılımıyla açıldı

Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ardıç, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi’nin TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu temsilen açılışını gerçekleştirdi.

Sivas TSO Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi’nin açılış törenine Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, TBMM eski Başkanı, TOBB Uyum Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Merkezi Başkanı Cemil Çiçek, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Sivas TSO Meclis Başkanı Osman Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, Sivas Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Akif Arslan ve Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Karakaya katıldı.

Sivas TSO Tahkim ve Arabulucuk Merkezi ASO Başkanı Ardıç'ın katılımıyla açıldı

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada Seyit Ardıç, tüm ticari ihtilafların bu merkezde daha hızlı ve ucuza çözülebileceğini vurguladı. Ardıç, Sivas’a bu merkezi kazandıran Sivas TSO Başkanı Zeki Özdemir’i kutladı.

Sözlerine Sivaslı olduğunu ekleyen Ardıç, “Doğduğum topraklarla bağım hiçbir zaman kopmadı. Memleketime böyle bir açılış için bir kez daha gelmekten çok mutlu ve gururluyum” diye konuştu.

Sivas TSO Tahkim ve Arabulucuk Merkezi ASO Başkanı Ardıç'ın katılımıyla açıldı - Resim : 2

ARDIÇ SİVAS VALİLİĞİNİ VE BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Sivas programında bir dizi ziyaretlerde bulunan Ardıç, ilk olarak Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ardından Sivas Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ile görüştü.

Sivas TSO Tahkim ve Arabulucuk Merkezi ASO Başkanı Ardıç'ın katılımıyla açıldı - Resim : 3

ASO Başkanı Ardıç'ın Sivas'taki duraklarından bir diğeri de Sivas Ticaret Borsası oldu. Ardıç, Sivas Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Akif Arslan ve Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Karakaya’dan borsanın çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.

Gerçekleştirilen açılış töreni ve ziyaretlerin ardından ASO Başkanı Ardıç, Sivas TSO Meclis Başkanı Osman Yıldırım ve Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir’e misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER