Sincan'da hırsızlık olayı! İş yeri sahiplerinden hırsızın eski çalışan iddiası

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir manavda yaşanan hırsızlık olayında güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen iş yeri sahipleri hırsızın eski çalışanları olduğunu söyledi.

Sincan'da hırsızlık olayı! İş yeri sahiplerinden hırsızın eski çalışan iddiası

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir manavda yaşanan hırsızlık olayı manavın güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kameralarını hırsızlık sırasındaki aldığı kayıtları inceleyen İş yeri sahipleri, hırsızlık yapan kişinin eski çalışanları olduğunu dile getirdi.

Olay Sincan ilçesi, Mareşal Çakmak Mahallesi, Ankara Caddesi üzerinde bulunan bir manavda meydana geldi. Hırsız manava sabah saatlerinde girdi.

İş yeri sahipleri sabah manavı açtıklarında etraftaki dağınıklık gördükleri sırada hırsızlık yaşandığını ve hemen emniyet güçlerini arayarak ihbarda bulundular.

MANAV SAHİBİNDEN HIRISIZIN ESKİ ÇALIŞANLARI OLDUĞU İDDİASI

Güvenlik kamerasını izleyen Manav sahibi Eyüp Mutlu, iş yerinden sigara, bilgisayar ve para çalındığını ifade etti. Manavdaki hırsızlığı gerçekleştiren şüphelinin ise 3 yıl yanlarında çalıştıktan sonra ayrılan çalışanları olduğunu ifade etti. İş yeri sahibi iddia ettiği kişi 6 ay önce manavdaki işinden ayrıldığını ve bilinçli bir şekilde hırsızlık eylemini gerçekleştirdiğini belirtti.

Manav sahibi Eyüp Mutlu'nun oğlu Kenan Mutlu ise yaşanan hırsızlık olayı sonucunda 150-200 bin TL civarında zararları olduğunu aktardı. Güvenlik kameralarını izleyen polis ekipleri şüpheliyi yakalamak çalışma ve inceleme başlattı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER