Simit Sarayı halka arz ne zaman, talep toplama ne zaman başlıyor, kaç lot veriyor?

SPK'nın duyurduğu halka arzlar takip edilmeye devam ediyor. SPK tarafından halka arz edeceği açıklanan Simit Sarayı'nın talep toplamaya ne zaman başlayacağı merak edildi.

Simit Sarayı halka arz ne zaman, talep toplama ne zaman başlıyor, kaç lot veriyor?

Ülkemizde yerli yatırımcılar Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayımlanan bültenler yakından takip ediliyor. Halka arz edecek şirketler yakından takip edilirken kamuoyu ile paylaşılmaya devam eden halk arzlarla ilgili vatandaşların takibi de devam ediyor. Simit Sarayı'nın halka arz edeceğinin açıklanması ile birlikte yatırımcılar borsadaki yatırımlarını şirket aracılığıyla gerçekleştirmek üzere araştırmalarına başladı.

Halka arz sonuçları ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler ''Simit Sarayı halka arz fiyatı ne kadar, hangi bankalarda var, halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, borsa işlem kodu ne?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Simit Sarayı hisselerinin borsada işlem göreceği tarih merak edilirken Haberankara.com okurları için detayları derledik.

SİMİT SARAYI HALKA ARZ OLACAK

SPK'nın haftalık olarak yayımladığı bültende Simit Sarayı halka arz tarihi gündemdeki konular arasında bulunuyor. Simit Sarayı'nın üretim şirketi DMR Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş'nin halka arz başvurusunun onaylandığı bildirildi. DMR Unlu Mamuller halka arz tarihi belli oldu. Dmr Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş. yani Simit Sarayı, halka arz tarihleri 21 - 22 Eylül 2023 olacak.

DMR UNLU MAMÜLLER - SİMİT SARAYI HİSSE FİYATI NE KADAR?

DMR Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat AŞ'nin mevcut sermayesi 110.300.00, yeni sermaye 185.300.000 olarak açıklandı. Satış fiyatı ise 10.24 olarak belirlendi.1 TL nominal değerli paylar 10,24 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak ve 75 milyon adet lot dağıtımı gerçekleşecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER