Sigaraya zam geldi mi, ne zaman gelecek?

Tüm Türkiye'de her türlü ürüne ve eşyaya ardı arkası kesilmeyen zamlar devam ederken sigara zamları da cep yakıyor. Sigara kullananlar zamların hızına yetişemezken, sigaraya yeni bir zam gelip gelmediği de merak konusu oldu. Peki, sigaraya zam geldi mi, ne zaman gelecek? Detaylar haberimizde...

Sigaraya zam geldi mi, ne zaman gelecek?

Uzun bir süredir sigara zamlarının ardı arkası kesilmiyor. Sigara içenlerin ceplerini yakan zamları takip etmek de zorlaşıyor. Yeni yılın gelmesiyle zamlanan sigara fiyatları ardından yeni bir sigara zammı olup olmadığı merak konusu oldu.

Peki, sigaraya zam geldi mi, ne zaman gelecek? Haber Ankara okurları için merak edilenleri derledik…

SİGARAYA ZAM GELDİ Mİ?

Yeni yıl ardından sigaraya gelen zam, sigara içenlerin ceplerini yapmıştı. En düşük sigara fiyatları ortalama 50 TL seviyesine çıkarken, ardı arkası kesilmeyen sigara zamları sigara içenleri isyan ettiriyor.

7 Şubat 2024 itibariyle henüz sigaraya yeni bir zam gelmezken, ne zaman zam geleceği ise merak konusu olmaya devam ediyor.

Sigaraya zam geldi mi, ne zaman gelecek?

SİGARAYA NE ZAMAN ZAM GELECEK?

2024 yılına girilmesi ardından gelen sigara zamları sonrası henüz yeni bir sigara zammı yapılmadı. Ancak ilerleyen günlerde yeni bir zammın gelmesi bekleniyor.

İlerleyen günlerde yapılacak zam ile sigara fiyatlarının 5 TL artacağı tahmin edilirken, en düşük sigara fiyatının ise 50 TL olacağı düşünüyor. Sigara içenler ardı arkası kesilmeyen sigara zamlarına tepki göstermeye devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER