Ses Arkeolojisiyle Gençlerin Gözünden Ankara projesinin tanıtım etkinliğini düzenleniyor

Ankara Gençlik Kültür Sanat ve Eğitim Derneği tarafından yürütülmekte olan "Ses Arkeolojisiyle Gençlerin Gözünden Ankara: Geçmişin Seslerini Keşfetmek" isimli proje gerçekleştirilecek.

Ses Arkeolojisiyle Gençlerin Gözünden Ankara projesinin tanıtım etkinliğini düzenleniyor

Ankara Gençlik Kültür Sanat ve Eğitim Derneği öncülüğünde "Ses Arkeolojisiyle Gençlerin Gözünden Ankara: Geçmişin Seslerini Keşfetmek" adlı projenin tanıtım etkinliği yapılacak. Tanıtım etkinliği ses arkeolojisi sunulacak ve Ankara Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Demir'in katılımı ile gerçekleştirilecek.

20 Ocak 2024 Cumartesi saat 13.00'de Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan Ulus'taki Kale alanında yer alan Anadolu Medeniyetler Müzesinde gerçekleştirilecek. Katılmak isteyen vatandaşların Ankara Gençlik Kültür Sanat ve Eğitim Derneği arayarak katılım durumunu belirtmesi gerekiyor.Ses Arkeolojisiyle Gençlerin Gözünden Ankara projesinin tanıtım etkinliğini düzenleniyor

ANKARA BİLİM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ KONUŞACAK

Anadolu Medeniyetler Müzesi gerçekleştirilecek tanıtım etkinliğinde "Ses Arkeolojisiyle Gençlerin Gözünden Ankara: Geçmişin Seslerini Keşfetmek" Projesinin Koordinatörü İremgül Dıvarcı ve Ankara Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Demir konuşmalarını gerçekleştirecek.

PROGRAMIN AKIŞI

Tanıtım etkinliği katılımcıların ve davetlilerin katılımı ile saat 13.00'de başlayacak. Ardından Projes Koordinatörü İremgül Dıvarcı saat 13.15 ile 13.30 arasında Ankara Gençlik Kültür Sanat ve Eğitim Derneği Tanıtımı ile Proje Faaliyetleri Sunumu gerçekleştirecek. Saat 13.00 ile 14.00 arasında Ankara Kalesi, Tarihi ve Ses Arkeoloji Uygulamaları üzerine konuşmalarını yapacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER