Sektör temsilcileri kötü haberi verdi! Zamlar birbiriyle yarışıyor benzin fiyatları artıyor

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar fiyatların artmasına neden olurken son olarak motorine gelen kallavi zamla beraber fiyatları 45 lirayı geçti. Akaryakıt zamları birbiri ile yarışırken motorinin ardından bu kez benzin için okkalı bir zam açıklaması gündeme geldi.

Sektör temsilcileri kötü haberi verdi! Zamlar birbiriyle yarışıyor benzin fiyatları artıyor

Döviz ve petrol kurundaki dalgalanma akaryakıt fiyatlarına etki etmeye devam ediyor. Ülkemizde de akaryakıt zamları gündemden düşmezken akaryakıtla beraber pek çok kalemde fiyat artışı yaşanıyor. 2024 yılı zam açıklamaları ile gündemden düşmezken benzin, motorin ve LPG fiyatlarına ardı ardına zam haberi geliyor.

13 Şubat tarihinde motorine yapılan 2,55 liralık zammın ardından fiyatlar 45 TL bandını aşarken motorin zammı henüz gündemden düşmemişken benzin için zam haberi geldi. Sürücüler kontak kapatmak istemezken yapılan zamların da bir an önce sona ermesi yönünde sosyal medyada düşüncelerini dile getirirken Brent petrol fiyatlarının artması ve doların güçlenmesi akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansıyor.

Sektör temsilcileri kötü haberi verdi! Zamlar birbiriyle yarışıyor benzin fiyatları artıyor

BENZİNE OKKALI ZAM DUYURULDU

Brent petrol ve doların fiyatının artması akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansıyor. Motorinin ardından bu kez benzine zam geleceği öğrenilirken bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 1,79 TL zam bekleniyor. Zam pompaya yansıyacak ve ardından benzinin ortalama litre fiyatı 41,12 TL'ye çıkacak.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

ANKARA

Benzin: 39,99 TL/LT

Motorin: 45,6 TL/LT

İZMİR

Benzin: 40,20 TL/LT

Motorin: 45,17 TL/LT

Sektör temsilcileri kötü haberi verdi! Zamlar birbiriyle yarışıyor benzin fiyatları artıyor - Resim : 2

İSTANBUL(AVRUPA) Benzin: 39,33 TL/LT

Motorin: 44,23 TL/LT

İSTANBUL(ANADOLU) Benzin: 39,33 TL/LT

Motorin: 44,23 TL/LT

Akaryakıt fiyatlarındaki liste bu gece yatısı gelecek olan zamla beraber yeniden güncellenecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER