Sedan parasına SUV! Dacia Sandero Stepway fiyatları değişti!

Sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenler fiyat araştırmalarını sürdürüyorlar. Dacia Sandero Stepway fiyat listesinde değişikliğe gidildi.

Sedan parasına SUV! Dacia Sandero Stepway fiyatları değişti!

Sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenlere otomobil firmaları önemli imkanlar sunabiliyorlar. Bu kapsamda araba kampanyaları sıklıkla araştırılıyor. Bunun yanında otomobil firmaları fiyat listelerinde dönemsel değişikliklere de gidebiliyorlar. Bu şekilde yapılan bir değişiklik haberi de Dacia firmasından geldi.

UCUZ SUV İÇİN İLK ADRES

Türkiye’de yapılan son müşteri eğilimi araştırmalarına göre insanlar araç satın almak istediklerinde sıfır kilometre en fazla SUV modelleri ilk tercihlerine alıyorlar. Eğer aradıkları bütçede SUV bulamazlarsa Sedan ve diğer modellere taleplerini kaydırıyorlar. Bundan dolayı SUV model araçlarda uygun fiyat çok daha önemli bir hale geldi. Türkiye otomobil piyasasında ise son yıllarda bir Dacia gerçeği yaşanıyor.

Dacia’nın otomobil modellerinde her bütçeye uygun bir SUV bulunuyor. Sedan araçları devre dışı bırakan firma başarısını muadillerine göre daha uygun fiyatlarla sattığı SUV model araçlarla yakalıyor. Bundan dolayı ucuz fiyatlı SUV denildiğinde akla gelen ilk firma Dacia oluyor.

DACİA SANDERO STEPWAY YENİ FİYATLARI

Dacia Sandero Stepway firmanın en ucuz fiyatlı SUV model aracı olarak ön plana çıkıyor. Firma tarafından yapılan son bilgilendirmeye göre Dacia Sandero Stepway fiyatları şu şekilde:

Dacia Sandero Essential Stepway Tce 90 bg: 865.000 TL
Dacia Sandero Essential Stepway Eco-G 100 bg: 898.900 TL
Dacia Sandero Essential Stepway Tce 90 bg CVT: 910.000 TL
Dacia Sandero Expression Stepway Tce 90 bg CVT: 959.900 TL
Dacia Sandero Extreme Stepway Tce 90 bg CVT: 999.900 TL

Öte yandan Dacia tarafından müşterilere sıfır kilometre otomobil alımını daha da kolaylaştırmak için kredi desteği de veriliyor. Bu kredi desteğinin 250.000 TL olduğu bildirilirken kredinin koşulları müşteri özelinde değişebiliyor.

SONRAKİ HABER