QNB Finansbank'tan yüzde 1,99 faiz oranı ile 50 bin TL ihtiyaç kredisi başvuruları başladı!

Yükselen enflasyon, dolar kuru ve hızla artarak değişen etiket fiyatları vatandaşların nakde ihtiyaç duymasına neden olurken QNB Finansbank düşük faizli ihtiyaç kredisi duyurusunda bulundu.

QNB Finansbank'tan yüzde 1,99 faiz oranı ile 50 bin TL ihtiyaç kredisi başvuruları başladı!

Son dönemlerde Türkiye'de yaşanan ekonomik gelişmelerin ardından vatandaşlar özellikle de ihtiyaçlarını karşılayabilme noktasında güçlük çekerken dolar kurunun da yükselmesi ile birlikte Türk Lirası'nın değer kaybetmesi doğrudan vatandaşların alım gücüne yansıdı.

Yükselen enflasyon, dolar kuru ve hızla artarak değişen etiket fiyatları vatandaşların nakde ihtiyaç duymasına neden olurken QNB Finansbank düşük faizli ihtiyaç kredisi duyurusunda bulundu. QNB Finansbank tarafından sağlanan düşük faizli ihtiyaç kredisi detayları merak edildi.

YENİ MÜŞTERİLERE ÖZEL 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ!

Vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bankaların ihtiyaç kredilerine göz atmaya devam ederken özellikle de düşük faiz oranına sahip olunmasına dikkat ediyorlar. Bankalar düşük faiz oranına sahip ihtiyaç kredisine göz atmaya devam ederken QNB Finansbank ihtiyaç kredisini duyurdu.

40-bin-tl-para-bankadan-aninda-cebinize-kefil-yok-sart-yok-gelir-belgesine-gerek-yok-bs9a.webp

Bankalar arasında müşteri kitlesi büyük olan bankalardan birisi olan QNB Finansbank ihtiyaç kredisi ile gündeme geldi. yüzde 1,99 faiz oranında ihtiyaç kredisiyle vatandaşların yüzünü güldürecek ve cebini dolduracak olan QNB Finansbank ihtiyaç kredisi detayları açıklandı.

12 AY VADE, YÜZDE 1,99 FAİZ ORANI

QNB Finansbank “İyi ki tanışmışız” dedirten ihtiyaç kredisini duyurdu. Yeni müşterilerine özel ihtiyaç kredisi kampanyası oluşturan QNB Finansbank 12 ay vade, 1,99 faiz oranı ile 50 bin TL ihtiyaç kredisi duyurusunda bulundu. QNB Finansbank ihtiyaç kredisini ''İhtiyaçlar arttığında QNB Finansbank her zaman yanınızda! QNB Finansbank’ın farklı ihtiyaçlara yönelik hazırladığı ihtiyaç kredisi tekliflerinden size en uygun olanı seçerek rahat bir nefes alın!'' ifadeleri ile duyurdu.

QNB Finansbank 50 bin TL ihtiyaç kredisi hesaplaması şu şekilde yer aldı;

screenshot-2023-08-14t143556-298.png

QNB Finansbank tarafından yeni müşterilere özel sağlanan ihtiyaç kredisinden sizlerde yararlanabilirsiniz.

haberankara.com

SONRAKİ HABER