PTT’den emeklilere kefilsiz şartsız 100 bin TL kredi verilecek

Enflasyon farkının üzerine yüzde 5 ek zam alan emeklilerin çilesi bitmiyor. Enflasyon artış göstermeye devam etmesi maaşların erimesine neden oluyor. Bu kapsamda ani nakit ihtiyaçlarını karşılamak siteye emekliler bankaların sunduğu kredileri daha da yakından inceliyor. PTT’den emeklilere kefilsiz şartsız 100 bin TL kredi müjdesi geldi.

PTT’den emeklilere kefilsiz şartsız 100 bin TL kredi verilecek

Aktifbank resmi web sitesi üzerinden yayımladığı mesajında kefilsiz, şartsız emekli kredisi verileceğini açıkladı. Acil nakit ihtiyaçları karşısında emeklilere yüzde 3,19 faiz oranı ile 100 bin TL nakit kredi verileceği ifade edildi. Aylık taksit tutarı da açıklanırken, kredi özellikleri için şunları söylendi:

“Siz de emekli maaşınızı PTT'den alın, Türkiye'nin dört bir yanındaki PTT merkezlerinden kredinizi anında kullanın.

Hemen en yakın PTT Merkezi'ne gelip 100.000 TL'ye kadar kredinizi anında alabilirsiniz”

Kişiye özel faiz oranlarının belirlendiği kredi paketinden yararlanmak isteyen emeklilerin tüm PTT’lerden ödemelerinin çekebileceği aktarıldı.

AYLIK TAKSİT ÖDEME MİKTARI

Aylık taksit ödeme miktarı da bu kapsamda en sık merak edilen konular arasında yerini alıyor. 100 bin TL’ye kadar kredi çekmek isteyenler için detaylar şu şekilde:

PTT’den emeklilere kefilsiz şartsız 100 bin TL kredi verilecek

24 aylık vadede aylık ödenecek taksit miktarı 6.657,77 TL olacaktır. Kredi tahsis ücretinin 575 TL olduğu ifade edilirken banka yaptığı açıklamasında, “Aylık / Yıllık efektif faiz oranlarına kredi için tahsil edilen tüm faiz, ücret, vergi ve fonlar dahil edilmiştir. Sigorta dahil edilmemiştir” ifadesini kullandı.

50 BİN TL’NİN AYLIK TAKSİT ÖDEMESİ

PTT’den emeklilere kefilsiz şartsız 100 bin TL kredi verilecek - Resim : 2

50 bin TL kredide de vade oranının 35 ay olacağı belirtildi. 35 aylık vadede aylık taksit ödemesinin 2.732,58 TL olacağı görüldü. Faiz oranı ise yüzde 3,19 olduğu ifade edildi.

PTT’den emeklilere kefilsiz şartsız 100 bin TL kredi verilecek - Resim : 3

25 bin TL kredinin de faiz oranı yüzde 3,19 olduğu ve aylık taksit ödemesinin de 1.366,29 TL olacağı açıklandı. Krediye ilişkin detaylı bilgi almak isteyenler PTT’ye müracaat edebilir.

SONRAKİ HABER