PTT acil kredi verecek! Paraya ihtiyacım var diyene 40.000 TL yatıracak

Acil nakit ihtiyacı Türk Lirası'nın değer kaybetmesi ile birlikte daha fazla oluşurken nakde ihtiyacı olan vatandaşları yakından ilgilendiren kredi PTT'den geldi.

PTT acil kredi verecek! Paraya ihtiyacım var diyene 40.000 TL yatıracak

Son dönemlerde Türkiye'de yükselen enflasyon ve dolar kuru vatandaşların alım gücünü bir hayli etkilerken peş peşe gelen zamlar nakit ihtiyacının artmasına neden oldu. Vatandaşlar aylık harcamalarına yetişebilmek ve ihtiyaçlarını tam anlamı ile karşılayabilmek adına yüzünü yeniden bankalardan yana dönerken PTT tarafından Aktifbank aracılığı ile sağlanan ödeme dikkat çekti.

Acil nakit ihtiyacı Türk Lirası'nın değer kaybetmesi ile birlikte daha fazla oluşurken nakde ihtiyacı olan vatandaşları yakından ilgilendiren kredi PTT'den geldi. PTT tarafından Aktifbank aracılığı ile sağlanan ihtiyaç kredisi detayları merak edildi.

618225c55cf3b02430f94792-2.webp

ACİL İHTİYACA PTT'DEN 40 BİN TL!

Vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına bankalara göz atmaya devam ederken bankaların faiz oranlarını bir hayli arttırmasının ardından kredi çekebilmek de hayallere karışmıştı. Vatandaşlar sıkışık durumdan kurtulmak için araştırmalarına devam ederken PTT Aktifbank aracılığı ile sağlanan 40 bin TL ihtiyaç kredisini duyurdu.

screenshot-2023-08-10t113502-700.png

Aktifbank 40 bin TL ihtiyaç kredisi ile rahat bir nefes almak isteyen vatandaşlar kredinin başvuru detaylarını merak etmeye başladı. Son dönemlerde vatandaşlar krediyi bile düşünerek çekerken özellikle de yükselen faiz oranları olanla yetinmeye itmişti. Yaşanan ekonomik gelişmelerin ardından PTT Aktifbank aracılığı ile 40 bin TL ihtiyaç kredisini duyurdu.

HEMEN BAŞVURUDA BULUNUN!

Aktifbank 40 bin TL ihtiyaç kredisi 36 ay vade imkanı ile hemen cebinizde olabilir. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara kefilsiz, şartsız sağlanan 40 bin TL ihtiyaç kredisi aylık sadece 2 bin 853 TL geri ödeme imkanı ile sizin olabilir.

screenshot-2023-08-10t113455-022.png

PTT'den kredi almak isteyen ve yanı zamanda yüksek faiz oranı ödemek istemeyen, vade imkanı kolaylığından yararlanmak isteyen vatandaşlar hemen Aktifbank aracılığı ile PTT tarafından sağlanan 40 bin TL ihtiyaç kredisinden anında yararlanabilir. Yararlanmak için en yakın PTT şubesine giderek hemen başvuruda bulunabilirsiniz.

SONRAKİ HABER