PTT 20 ay vadeyle 42 bin 250 TL ihtiyaç kredisi vermeye başladı!

Aktifbank aracılığı ile vatandaşlara ihtiyaç kredisi sağlayan PTT ihtiyaç kredisinin detayları belli oldu.

PTT 20 ay vadeyle 42 bin 250 TL ihtiyaç kredisi vermeye başladı!

Vatandaşlar hayat pahalılığının daha da artmasının ardından hem nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmek hem de eksiklerini kapatabilmek için paraya ihtiyaç duyarken bu noktada gözler yine bankalara döndü. Bankaların yüksek faiz oranları ve taksit ödemeleri nedeniyle vatandaşlar bankalardan yana da umutsuz olurken PTT ihtiyaç kredisini duyurdu.

Aktifbank aracılığı ile vatandaşlara ihtiyaç kredisi sağlayan PTT ihtiyaç kredisinin detayları belli oldu. ''Nakit ihtiyacı olanlara PTT'den kredi almak N Kolay!'' denilerek duyurulan PTT ihtiyaç kredisi vatandaşlara ödeme kolaylığı sunuyor.

PTT İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR!

Masraflı kış aylarının yaklaşması nedeniyle vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılama noktasında sık sık bankaların ihtiyaç kredisi kapsamında düzenlediği kampanyalara göz atmaya devam ederken vatandaşın cebini dolduracak, ödeme kolaylığı ile ön plana çıkan ihtiyaç kredisi Aktifbank'tan geldi. Aktifbank aracılığı ile PTT ihtiyaç kredisi sağlarken ihtiyaç kredisi detayları şöyle yer aldı.

42 bin 250 TL ihtiyaç kredisi ile ön plana çıkan PTT Aktifbank ihtiyaç kredisi 20 ay vade planı ve ödeme seçenekleri ile öne çıktı. 42 bin 250 TL ihtiyaç kredisinin aylık ödeme planı 3.791,01 TL olurken faiz oranı ise % 4.89 şeklinde hesaplandı.

20 AY VADE İLE RAHATÇA ÖDEYEBİLECEKSİNİZ!

Faiz oranı yüksek olsa da aylık ödeme planı uygun, vadesi yüksek olan PTT ihtiyaç kredisine sizlerde anında başvuruda bulunarak ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz. PTT ihtiyaç kredisinde ödeme tablosu şu şekilde yer alıyor;

screenshot-2023-08-17t120913-279.png

Sizlerde PTT tarafından sağlanan ihtiyaç kredisinden anında yararlanabilmek için hemen başvuruda bulunabilirsiniz. Dilediğiniz rakam ve ödeme planına uygun olarak hesaplama yapabilir, kendi bütçenize uygun olan ihtiyaç kredisinden anında yararlanabilirsiniz.

SONRAKİ HABER