Piyasa kahini gündemin nabzını tuttu! Altın alımında kritik hafta başladı fırsat kollayanlar hemen değerlendirin

Altın piyasası büyük bir merakla takip ediliyor. Altın fiyatlarının ne kadar olduğu ve hangi bant aralıklarında alım fırsatı sunduğu merak edilmeye devam ederken piyasa kahini altın alacaklara kritik tarihi verdi.

Piyasa kahini gündemin nabzını tuttu! Altın alımında kritik hafta başladı

Türkiye'nin en çok tercih edilen yatırım aracı altın, rekor kırarak yatırımcısını sevindirmişti. Altın yatırımcısı alım fırsatı için araştırmalarına devam ederken uzman değerlendirmelerini de yakından takip etmeye başladı. Altın fiyatlarında alım fırsatı için son dönemde pek çok açıklama gelirken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, temmuz ayının ilk haftasının çok kritik olduğunu belirterek altın için uyarılarını sıraladı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, emtia fiyatlarında rekor beklediği temmuz ayının ilk haftası için ayrı bir uyarıda bulundu. Altın fiyatlarına dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, bu hafta için bant aralığı vererek 'alım fırsatını kaçırmayın' değerlendirmesinde bulundu.

''ALTIN TARAFINDA FIRSAT KOLLAYANLAR BU SEVİYELERİ DEĞERLENDİRMELİ''

"Bu hafta oldukça önemli. Temmuz ayının ilk işlem haftasındayız, geniş bant aralığında dolanılan bir hafta olacak" ifadelerine yer veren uzman isim Memiş, ''Gram altın TL fiyatı 2453 - 2467 lira aralığında.

Piyasa kahini gündemin nabzını tuttu! Altın alımında kritik hafta başladı fırsat kollayanlar hemen değerlendirin

Düşüşle başladı temmuz ayına. Altın alacaklar, altın alayım mı diye soranlara al diye cevap veriyorum. Çünkü 2450 - 2500 lira aralığı çok kalıcı olmayacaktır bundan sonraki süreçlerde. Altın tarafında fırsat kollayanlar bu seviyeleri değerlendirmeli. Temmuzda yeni ralliler beklemeyi sürdüreceğiz.'' dedi. Bugünkü hayat pahalılığınım sürpriz olmadığına değinen Memiş, yeni vergi düzenlemesinin de fiyatları artıracağını ifade etti.

NOT: Bu yazıda haberankara.com tarafından verilmiş bir yatırım tavsiyesi yoktur. Yalnızca alanında uzman isim İslam Memiş'in açıklamalarına yer verilmiştir.

SONRAKİ HABER