Özgür Demirtaş kesinlikle uzak durun diyerek uyardı!

Ekonomi alanında sık sık açıklama ve tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. Özgür Demirtaş, uzak durun diyerek vatandaşlara seslendi.

Özgür Demirtaş kesinlikle uzak durun diyerek uyardı!

Bugün sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Prof. Dr. Özgür Demirtaş, özellikle son dönemde kara para ve dolandırıcılık gibi olayların gündeme gelmesinin ardından vatandaşların dikkat etmesi gereken noktalardan bahsetti. Yaptığı açıklamalarda kesinlikle uzak durulması gerekenleri vatandaşlara aktardı.

BENİ SEVİYORSANIZ UZAK DURUN!

Ekonomist Özgür Demirtaş tarafından yapılan paylaşım şu şekildeydi;

“Sevgili arkadaşlar, bu postumu dikkatlice okur musun? Forex’den, şans oyunlarından, yüksek kaldıraçlı işlemlerden ve kısa vadede yüksek kazanç vaat eden kişilerden uzak durun. Beni seviyorsanız bu uyarılarıma uyun.”

screenshot-5.png

BİR DAHA DÜŞÜNÜN!

Son dönemde sık sık dolandırıcılık olaylarının yaşanmaya başlamasının ardından özellikle kolay para varsa uzak durulması gerektiğini ifade eden Özgür Demirtaş, “Kolay para kazanıyorsanız dikkatli olmanızda fayda var. Ne bir sistem ne de bir kişi kolay kazanç vermez. Herkesin kazanabileceği bir denklem arızalıdır. Finansal piyasalarda risk vardır ve bu risk olmadan size kazanç vaat ediliyorsa ve üstelik bunu kısa vadede yapacaklarını söylüyorlarsa kesinlikle şüpheyle yaklaşın ve uzak durun” şeklinde konuştu.

SONRAKİ HABER