Özel sektör çalışanlarının nakit ihtiyacı çözüldü! Halkbank 70 bin liralık ihtiyaç kredisini hesaplara tanımladı

Çeşitli giderleri nedeniyle nakde olan ihtiyacı artan vatandaşlar bankaların kredilerini araştırmaya devam ediyor. Özel sektör çalışanlarının nakit ihtiyacına son vereceğini açıklayan Halkbank da hesaplara 70 bin liralık ihtiyaç kredisi tanımladı.

Özel sektör çalışanlarının nakit ihtiyacı çözüldü! Halkbank 70 bin liralık ihtiyaç kredisini hesaplara tanımladı

Ülkemizde artan maliyetler nakde olan ihtiyacı da artırıyor. Vatandaşlar çeşitli giderleri için bankaların kredi paketlerine başvuru yapmaya devam ediyor. Bankaların kredi kampanyaları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken Halkbank, özel sektör çalışanlarına özel 70 bin liralık ihtiyaç kredisi paketi hazırladı. Bununla beraber kredinin detayları da vatandaşlara duyuruldu.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikaları Kurulu (PPK) faiz artışına devam ederken bankaların kredi faizleri güncellendi. Özellikle ihtiyaç kredilerindeki faizler yüzde 53 oranında yükselirken nakde ihtiyaç duyan vatandaşların da kredi araştırmaları hız kazandı. Halkbank tarafından açıklanan ihtiyaç kredisi paketi özel sektör çalışanlarına özel üst limiti 70 bin lira olarak duyuruldu. 70 bin liraya kadar 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi sunan Halkbank örnek ödeme tablosu da yayımladı.

HALKBANK'TAN ÖZEL SEKTÖR ÇALIŞANLARINA ÖZEL 70 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ

Kamu bankalarından Halkbank, özel sektör çalışanı müşterilerinin nakde olan ihtiyacını gidermek amacıyla kredi paketini resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Açıklama yapan Halkbank, ''Özel Sektör Çalışanlarına Kredi'' adıyla duyurduğu kredi paketi hakkında detaylara yer verdi. Özel sektör çalışanı müşterilerinin bireysel ihtiyaçları için kredi paketini oluşturduklarını bildiren Halkbank, örnek bir hesaplama tablosu paylaştı. Haberankara.com okurları için derlediğimiz Halkbank Özel Sektör Çalışanlarına Özel İhtiyaç Kredisi detaylarına haberimizde yer verdik.

screenshot-12.jpgÖzel sektör çalışanı müşterilerine özel 70 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi vereceğini duyuran Halkbank, yaptığı açıklamada ''Özel sektörde çalışan müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için cazip faiz oranları ve bütçenize uygun geri ödeme seçenekleriyle sunduğumuz bireysel kredi ürünümüzdür.'' ifadelerine yer verdi. Ödeme seçenekleri de örnek bir tablo ile açıklanırken buna göre Halkbank, Özel Sektör Çalışanlarına Özel Kredi ödemelerinizi;

  • Artan Taksitli,
  • Azalan Taksitli,
  • Aylık Eşit Taksitli,
  • 3 Ayda Bir Eşit Taksitli,
  • Serbest Ödemeli olarak yapabileceğinizi belirtti.

screenshot-13.jpg

HALKBANK ÖZEL SEKTÖR ÇALIŞANLARINA ÖZEL KREDİ

Özel sektör çalışanları için 70 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi vereceğini açıklayan Halkbank, örnek bir ödeme tablosu paylaştı.

screenshot-14.jpg

Kredi Tutarı 50 bin TL
Kredi Vadesi 36 Ay
Aylık Faiz Oranı Yüzde 3,35
Taksit Tutarı 2 bin 775 lira 79 kuruş
Toplam Geri Ödeme (TL) 99 bin 928 lira 44 kuruş olarak açıklandı.
screenshot-15.jpg

Kredi Tutarı 70 bin TL
Kredi Vadesi 24 Ay
Aylık Faiz Oranı Yüzde 3,35
Taksit Tutarı 4 bin 759 lira 46 kuruş
Toplam Geri Ödeme (TL) 114 bin 227 lira 4 kuruş olarak açıklandı.

screenshot-16.jpg

Halkbank tarafından açıklanan özel sektör çalışanlarına ihtiyaç kredisine başvurmak ve detaylı bilgi almak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER