Özata Denizcilik halka arz tarihleri ve fiyatı nedir, katılım endeksine uygun mu?

SPK tarafından halka arz edecek şirketler açıklanmaya devam ediyor. SPK'nın açıkladığı halka arzlar vatandaşların gündeminde yer alırken yatırımcılar da arz tarihleri ile beraber merak ettikleri diğer detayları sorguluyor.

Özata Denizcilik halka arz tarihleri ve fiyatı nedir, katılım endeksine uygun mu?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından açıklanan halka arzlar vatandaşlar tarafından takip ediliyor. SPK, yayımladığı bültenlerle halka arz edecek şirketleri duyurmaya devam ederken halka arz takviminde yer alan Özata Denizcilik için yatırım yapacaklar tarafından sorgulamalar da başladı.

Özata Denizcilik San. ve Tic. A.Ş. halka arzı araştırılan konular arasında yer alırken yatırımcılar da ''Özata Denizcilik halka arz kaç lot veriyor, halka arz tarihleri ve fiyatı nedir, katılım endeksine uygun mu?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

ÖZATA DENİZCİLİK HALKA ARZ TARİHLERİ VE FİYATI NEDİR?

Özata Denizcilik San. ve Tic. A.Ş. halka arzı 11 milyon 350 bin TL nominal değerli payların sermaye artırımı, 2 milyon TL nominal değerli payların ise ortak satışıyla gerçekleşecek. Özata Denizcilik halka arz fiyatı 105. TL olarak belirlenirken şirket sermaye artırımı ve ortak satış yoluyla arz ediliyor olacak. Böylece 13 milyon 350 bin TL nominal değerli paylar halka arz olacak.

Özata Denizcilik San. ve Tic. A.Ş. şirketinin halka arzı 27 - 28 - 29 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek ve halka arzında 13 milyon 350 bin lot dağıtacak, halka arz açıklığı yüzde 18,71, büyüklüğü ise 1.4 milyar TL olacak. Ayrıca bireysele eşit dağıtım yolu ile gerçekleşecek halka arzı katılım endeksine uygun olacak.

SONRAKİ HABER