ÖTV'siz Renault Captur modelinde temmuz fiyatları açıklandı! 442 bin liradan başlayan fırsat duyuruldu

Araç fiyatları artmaya devam ediyor. Harç ve vergilere gelen zamların ardından ÖTV'siz araçlar yeniden gündem oldu. ÖTV'siz araç satışı yapan Renault firmasının Captur modelinde Temmuz 2023 fiyatları belli oldu.

ÖTV'siz Renault Captur modelinde temmuz fiyatları açıklandı! 442 bin liradan başlayan fırsat duyuruldu

ÖTV'siz Renault Captur modelinde temmuz fiyatları açıklandı! 442 bin liradan başlayan fırsat duyuruldu - Döviz kurundaki artışlar maliyetlere yansımaya devam ediyor. Araç fiyatlarına aylık olarak gelen zamlara her geçen gün bir yenisi eklenirken Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı kararı ile harç ve vergilerde zam yapılacağı açıklandı. Vergilerde yaşanan artış araç fiyatlarını etkilerken her geçen gün araç almaktan uzaklaşan vatandaşlar da alternatif satışlara yöneliyor. Sıfır araç sahibi olmak isteyenler bayilerin yolunu tutarken bayilerde de stok sıkıntısı patlar veriyor. Ancak belirli şartlara bağlı olarak Özel Tüketim Vergisi'nden (ÖTV) muaf tutulan bireyler de daha ucuza araç alma şansı elde edebiliyor.

otvsiz-renault-captur.jpg

ÖTV'siz araç programından belirli oranda engelli raporu bireyler yararlanabilirken daha ucuza araç alma hakkı olan engelli bireyler de temmuz ayındaki güncel fiyatları merak etti. Renault'un en çok satan otomobil modeli olan Captur modelinin fiyatını merak etmeye başladı. Renault'un Captur modellerinde ÖTV muafiyetli fiyatları ise Temmuz 2023 tarihi ile yenilendi.

TEMMUZ 2023 ÖTV'SİZ RENAULT CAPTUR FIRSATI

2023 yılının başında Resmi Gazete'de yürürlüğe giren yasa kapsamında ÖTV muafiyeti 450 bin liradan 1 milyona kadar yükseltildi. 1 milyon liraya kadar olan sıfır araçlar da engelli bireylerin muafiyet evraklarını tamamlayarak araç alabilme imkanı tanınırken karar kapsamında ÖTV muafiyetli araçların listesinde genişleme oldu. Bu çerçevede Renault'un Captur modeli de bu karara dahil edilmiş oldu.

otvsiz-renault-captur-001.jpg

Renault'un engelli araç fiyatları normal piyasaya göre daha uygun fiyatlarla satılıyor. Söz konusu kapsam dahilinde Renault firmasından yeni kampanyalar art arda gelmeye devam ederken 2023 model Captur modelinin de fiyat listesi güncellendi.

TTEMMUZ 2023 ÖTV MUAFİYETLİ RENAULT CAPTUR FİYAT LİSTESİ

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren ÖTV kampanyası ile vatandaşlar araştırmalarını hızlandırdı. Engeli raporu bulunan vatandaşlara yüzde 80 ÖTV indirimi hayata geçirilirken kararla birlikte araç sahibi olma fırsatı elde eden engelli bireyler, Renault markasından araç sahibi olma şansı elde etti. Bu çerçevede araç sahibi olmak isteyen ve Renault'un Captur modeli ile ilgilenen bireyler engelli raporları ve bayilerin istediği belgelerle birlikte başvurularını gerçekleştirebiliyor.

Renault'un en çok tutulan modeli Captur için ise ÖTV muafiyeti 2023 Temmuz ayı ile devam ediyor. Renault Captur modelinde başlangıç paketi 442 bin 100 liradan alıcıya sunuluyor. İşte Captur modellerinde ÖTV muafiyetli güncel fiyat listesi;

  • Renault Captur Touch Donanım 1.3 TCe EDC 140 bg Benzinli Motor – Otomatik vites: 446 bin 500 lira
  • Renault Captur Icon Donanım 1.3 TCe EDC 140 bg Benzinli Motor, Otomatik vites: 442 bin 100 lira
  • Renault Captur RS Line donanım 1.3 TCe EDC 155 Benzinli – Otomatik Vites: 449 bin 900 lira

Öte yandan 2023 Captur versiyonlarının perakende alımında geçerli olan kampanya kapsamında 40 bin lira indirim fırsatı sağlanıyor.

Bu çerçevede hükümetin ilgili kararını inceleyerek ya da Renault bayilerini ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz. Daha fazla kampanyalı araç satışı için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER