Otomobil sahiplerinin yüzlerini benzin güldürdü! Akaryakıtta ibre tersine döndü indirim furyası başladı

Akaryakıt fiyatlarına zam ve indirim haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Akaryakıt fiyatları son dönemde indirim haberleri ile gündeme gelirken benzin cephesinden sevindiren bir haber daha geldi. Akaryakıt fiyatlarındaki güncel fiyatları derledik.

Otomobil sahiplerinin yüzlerini benzin güldürdü! Akaryakıtta ibre tersine döndü indirim furyası başladı

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar pek çok kalemi aynı anda etkiliyor. Akaryakıt fiyatlarının artması nedeniyle ulaşım ve gıda fiyatları da artmaya devam ediyor. Akaryakıta gelen zam haberleri yerini bu kez indirim haberine bıraktı. Benzine gelen indirimin ardından motorin tarafından sevindirici haber gelirken Haberankara.com okurları için güncel akaryakıt fiyatlarını derledik.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte benzin ve motorin fiyatlarına indirim haberleri geldi. Araç sahiplerinin takip ettiği benzin ve motorin fiyatları Brent Petrol tarafından yaşanan değişikliklerden etkilenirken buna bağlı olarak zam ve indirim haberleri ile gündeme gelmeye devam ediyor.

BENZİNE İNDİRİM GELDİ

Geçtiğimiz hafta benzine 2 TL, motorine ise 1 TL indirim geldi. Petrol fiyatlarının Ortadoğu'da yaşanan çatışmaların ardından ibre tersine döndü. Benzine bugünden itibaren bir indirim daha geldi. Benzine 1,17 kuruşluk indirim daha gelirken güncel fiyatlar merak konusu oldu.

9 EKİM PAZARTESİ AKARYAKIT FİYATLARI

ANKARA

Motorin fiyatı: 40,52 TL

Benzin fiyatı: 30,94 TL

LPG fiyatı: 16,29 TL

otomobil-sahiplerinin-yuzlerini-benzin-guldurdu-akaryakitta-ibre-tersine-dondu-indirim-furyasi-basladi.jpg

İSTANBUL

Benzin: 33,29 TL

Motorin: 36,96 TL

LPG (Otogaz): 17,14 TL

İZMİR

Motorin fiyatı: 40,71 TL

Benzin fiyatı: 31,04 TL

LPG fiyatı: 16,00 TL

Haberankara.com

SONRAKİ HABER