Otobüs ve dolmuş zammından sonra Ankaralı vatandaşlara bir şok daha! Taksiye zam geliyor

Son olarak KDV ve ÖTV'nin artması ile birlikte akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar Ankara'da toplu taşıma ve dolmuşun ardından taksilere de zam geleceği açıklandı. Bununla birlikte yeni ücret tarifesi de dudak uçuklattı.

Otobüs ve dolmuş zammından sonra Ankaralı vatandaşlara bir şok daha!  Taksiye zam geliyor

Otobüs ve dolmuş zammından sonra Ankaralı vatandaşlara bir şok daha! Taksiye zam geliyor - Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imza ile yayımlanan harç ve vergi artışı kararının ardından akaryakıtta Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) de artırıldı. Hem dövizin yükselişi hem de vergilere gelen zamlarla birlikte vatandaşların maaşlarına alınan ara zam kararı ile birlikte Türkiye'de zam gelmeyen bir kalem neredeyse kalmadı.

Akaryakıt ve doğal gazda ÖTV'nin artması ile birlikte toplu taşıma araçlarına zam açıklanırken Başkent Ankara'da da Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) bünyesinde hizmet veren toplu taşıma araçlarına ardından dolmuşlara zam geleceği açıklandı. Ankara'daki zam kararlarından taksilerde etkilendi ve zammın yapılacağı tarih de belli oldu.

Ankaralılar bu adreste bir araya geliyor!TIKLA SENDE ARAMIZA KATIL

ANKARA'DA TAKSİ ÜCRETLERİNE ZAM

Ankara'dan zam haberleri art arda gelirken taksimetre tariflerine de zam yapıldığı açıklandı. Ankara'da taksimetre ücretlerine zam yapılması ile birlikte yeni tarifeler de şu şekilde açıklandı;

Açılış ücreti 17 TL

Kilometre ücreti 15 TL

İndi - bindi ücreti ise 50 TL olacak.

Söz konusu zamlı tarife 21 Temmuz Cuma günü itibariyle müşterilere yansıtılacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER