ÖSYM KPSS 2023-2 tercihlerine ilişkin duyuru yaptı!

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen adayların katılım sağladığı KPSS ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. KPSS hakkında merak edilenler artarken ÖSYM tarafından bir son dakika açıklamasına yer verildi.

ÖSYM KPSS 2023-2 tercihlerine ilişkin duyuru yaptı!

Kamu kurumlarında istihdam edilmek isteyen binlerce aday Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) ter döküyor. KPSS'den geçerli notu alan adaylar tercih sürecine girerken açıklanan sonuçlara göre atamalarını gerçekleştiriyor.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan KPSS hakkında gelişmeler takip edilirken tercih sürecine ilişkin bir son dakika açıklamasına yer verildi.

ÖSYM'DEN KPSS TERCİH DUYURUSU GELDİ

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yapılacak yerleştirme için tercihlerin 27 Aralık tarihine kadar süreceğini bildirdi. ÖSYM, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yapılacak yerleştirme için aday tercih başvurularının başladığını bildirdi.

ÖSYM KPSS 2023-2 tercihlerine ilişkin duyuru yaptı!

27 ARALIK TARİHİNDE SONA ERECEK

ÖSYM'nin internet sitesinden yapılan duyuruda, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına, "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik" hükümleri uyarınca yerleştirme yapılacağı belirtildi. Adayların, yayımlanan KPSS 2022/2 tercih kılavuzuna göre tercih işlemleri bugün saat 10.00 itibarıyla başlayarak 27 Aralık saat 23.59'da sona erecek. Tercih işlemleri, ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden, T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılabilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER