Okul alışverişi yapacak Ankaralılar dikkat! İş Bankası tam 1000 TL hediye edecek

Eylül ayı ile birlikte bankaların kampanyaları yenilendi. Kamu ve özel bankalar kampanya yarışını hızlandırırken İş Bankası'ndan okul alışverişi yapacak olan müşterilerine özel kampanya duyurusu geldi.

Okul alışverişi yapacak Ankaralılar dikkat! İş Bankası tam 1000 TL hediye edecek

Okul alışverişi yapacak Ankaralılar dikkat! İş Bankası tam 1000 TL hediye edecek - Kamu ve özel bankalar eylül ayı ile birlikte kampanyalarını yenilediklerini duyurdu. Eylül ayı ile birlikte kart kampanyalarını yenileyen bankalar arasında yer alan İş Bankası'ndan açıklama geldi. Resmi internet sitesi üzerinden yeni bir kampanya açıklamasına yer veren İş Bankası, detayları duyurdu.

İş Bankası, kart kampanyalarını yenilemeye devam ederken resmi internet sitesi üzerinden araç sahiplerini dikkatini çeken bir duyuruya yer vererek okul alışverişi yapacak olanlara özel kampanya teklifini duyurdu. Bankanın resmi internet sitesinde ''Maximum'dan Okula Dönüş Harcamalarınıza Özel 1.000 TL'ye varan MaxiPuan!'' adıyla duyurulan kampanya detaylandırıldı.

İŞ BANKASI'NDAN OKULA DÖNÜŞ HARCAMALARINA ÖZEL KAMPANYA

Resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanyanın detaylarında ''Maximum Mobil'den veya İşCep'ten Okula Dönüş Kampanyalarına katılın 1.000 TL'ye varan MaxiPuan Kazanın!'' ifadelerine yer verildi. Bu kapsamda 3 ayrı kampanyadan toplamda bin lira kazanma fırsatı sunan İş Bankası bu üç kampanyayı da şöyle sıraladı;

  • Maximum'dan Okula Dönüş MaxiPuan Kampanyası
  • Maximum Kart’ınızla Market Alışverişlerinize 400 TL MaxiPuan
  • Market Alışverişlerinize 200 TL'ye Varan MaxiPuan

ekran-goruntusu-2023-09-01-172655.png

Resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu kampanyayı detaylandırarak katılım koşullarını açıklayan İş Bankası, ek koşullarda üç kampanyaya İşCep veya Maximum Mobil’den ayrı ayrı katılım sağlanması gerektiğini kaydetti. Kampanya kuralları ve tarihleri kampanya özelinde değişiklik gösterdiğini aktaran İş Bankası, her kampanya için ayrıntılı bilgi ve ek koşullara ilgili kampanyadan ulaşılabileceğini detaylı bilginin bankanın resmi internet sitesinden alınabileceğini kaydetti.

ekran-goruntusu-2023-09-01-172658.png

İŞ Bankası'nın kampanyasına katılmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER