Oba Makarna halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, hangi bankalarda var?

Halka arz edecek şirketler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Halka arz edecek olan şirketlere ilişkin bilgiler vatandaşlar tarafından takip edilirken halka arz edecek olan Oba Makarna'nın ne zaman halka arza çıkacağı merak konusu oldu.

Oba Makarna halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, hangi bankalarda var?

Vatandaşlar halk arz takvimini yakından takip ediyor. Halka arz edecek olan şirketler vatandaşların gündeminde yer alırken yatırım yapmak isteyen vatandaşlar da halka arz takvimini araştırıyor. Halka arz takvimine Oba Makarnacılık dahil olurken Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. halka arz fiyatı, kaç lot verdiği, katılım endeksine uygunluğu yatırımcıların gündeminde yer alıyor.

Oba makarna ile ilgili olarak ‘’Oba Makarna halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, hangi bankalarda var?'' sorularına yanıt aranıyor. Oba Makarna'nın halka arzı SPK tarafından onaylanırken detaylar da merak konusu olurken

OBA MAKARNA HALKA ARZ NE ZAMAN, FİYAT NE KADAR?

Oba Makarna şirketinin halka arzı için henüz tarih paylaşılmadı. Ancak önümüzdeki günlerde yatırımcılara duyurulması beklenirken Oba Makarna halka arzında 1 lot hisse fiyatı 39,24 TL olacak. Şirketin katılım endeksine uygun olup olmadığı ve kaç lot verdiğine dair ayrıntılar henüz belli olmadı.

Oba Makarna halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, hangi bankalarda var?

Bireysele eşit dağıtımla olacak olan Oba Makarna’nın halka arzında, çıkarılmış sermayesinin 407 milyon 169 bin 500 TL’den 479 milyon 421 bin 759 TL’ye çıkarılması nedeniyle ihraç edilecek 72 milyon 252 bin 259 TL nominal değerli paylar ile mevcut ortaklardan Alpinvest Yatırım Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye ve Turkey Pasta Holding Ltd’ye ait toplamda 24 milyon 84 bin 86 TL nominal değerli paylar olmak üzere toplam 96 milyon 336 bin 345 adet pay satışa sunulacak olup, halka arz büyüklüğü 3 milyar 780 milyon 238 bin 178 TL olarak hedefleniyor. Detayların ilerleyen günlerde kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER