O kişilerin borç yapılandırma süresi uzatıldı! İlk taksit 1 Nisan 2024 tarihinde ödenecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, borç yapılandırma sistemi hakkında açıklamalarda bulundu. Deprem bölgesinde mücbir sebep hali devam eden yerlerde borçların 29 Şubat 2024'e kadar yapılandırılacağını açıkladı.

O kişilerin borç yapılandırma süresi uzatıldı! İlk taksit 1 Nisan 2024 tarihinde ödenecek!

Deprem bölgesinde mücbir sebep hali devam ederken borç yapılandırılması hakkında Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan açıklama gecikmedi. Bakanlık, borçların 29 Şubat 2024'e kadar yapılandırılmasına dair tebliğ yayımladığını ifade etti.

b.jpg

Resmi Gazete'de yayımlanan Gelir İdaresi Başkanlığı tebliğine göre, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illeri ile Gaziantep İlinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde borçların yapılandırma süreci uzadı. Böylece 29 Şubat 2024'e kadar yapılandırılma süresi işaret edildi.

vvv.jpg

İLK TAKSİT TARİHİ BELLİ OLDU!

Deprem bölgelerinin borç yapılandırma sisteminde tarih ileriye taşındı. Böylece Hazine ve Maliye Bakanlığı, borçların 29 Şubat 2024'e kadar yapılandırılacağı da açıklanmış oldu. Birinci taksiti 1 Nisan 2024 tarihine, ikinci taksiti 30 Nisan 2024 tarihine kadar diğer taksitleri ise takip eden aylarda ödenecek.

vvvvvv.jpg

Sürenin uzatılmasının ardından başvuru süresi 29 Şubat 2024 oldu. İlk taksiti 2024'ün mart ayından başLayacak ve 12 eşit taksit ile ödeme yapılacak.

Daha fazla ekonomi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER