Nissan dev indirimi duyurdu! Nissan SUV modellerde 60 bin liraya kadar nakit indirim desteği

Nissan Türkiye, sunduğu temmuz kampanyaları kapsamında müşterisinin dikkatini çekti. 60 bin liraya kadar nakit indirim desteği sunacağını açıklayan Nissan, araç sahibi olmak isteyenler için avantajlı teklifini duyurdu.

Nissan dev indirimi duyurdu! Nissan SUV modellerde 60 bin liraya kadar nakit indirim desteği

Nissan dev indirimi duyurdu! Nissan SUV modellerde 60 bin liraya kadar nakit indirim desteği - Ülkemizde döviz artışı araç fiyatlarını da etkiliyor. Araç fiyatlarının arttığı dönemde Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı imzası ile yayımlan kararla da vergi ve harçlarda artış yaşandı. Vergilerin artırılması araç fiyatlarını doğrudan etkilerken temmuz ayında dev zamlar arka arkaya geldi.

nissan-dev-indirimi-duyurdu-nissan-suv-modellerde-60-bin-liraya-kadar-nakit-indirim-destegi.jpg

Yeni bir zamdan önce araç sahibi olmak isteyenler bayilerin yolunu tutarken bir yandan da temmuz ayına özel fırsatları araştırmaya başladı. Temmuz ayında araç fiyatlarının artması ile birlikte Nissan firması, müşterisinin dikkatini çeken bir kampanyaya yer verdi.

NİSSAN'DAN 60 BİN TL'YE KADAR NAKİT DESTEĞİ

Nissan Türkiye, sunduğu temmuz kampanyaları kapsamında 60 bin liraya kadar nakit indirim desteği sundu. Nissan tarafından yapılan açıklamaya göre kampanya kapsamında 2023 model yeni Nissan Qashqai hafif hibrit seçeneklerinde 45 bin lira, yeni Nissan X-Trail’de 60 bin lira ve Nissan Juke'ta ise 25 bin lira değerinde nakit indirim desteği sunulacağı açıklandı.

nissan-dev-indirimi-duyurdu-nissan-suv-modellerde-60-bin-liraya-kadar-nakit-indirim-destegi-001.jpg

Nissan'ın sunduğu kampanyanın dahil edildiği araçlar açıklanırken 60 bin liraya kadar sunulacak olan nakit desteği vatandaşın ilgisini çekti.

NİSSAN MODELLERİNDE KREDİ İNDİRİMİ

2023 model yeni Nissan Qashqai, 5 farklı sürüş modu, güçlü ve tasarruflu motoru, üstün sürüş performansı, ile daha da geliştirilen konfor ve teknolojik özellikleriyle segmentindeki iddiasını koruyor. Nissan Qashqai ayrıca hafif hibrit teknolojisini sınıfında 4x4 çekiş sistemiyle sunuyor. Üst düzey akıllı güvenlik özellikleri bulunan Qashqai, ferah iç mekanı ve panoramik cam tavan özellikleri ile de farklılaşıyor.

nissan-dev-indirimi-duyurdu-nissan-suv-modellerde-60-bin-liraya-kadar-nakit-indirim-destegi-002.jpg​​​​​​​

Yeni Nissan Qashqai almak isteyenler için hafif hibrit versiyonların Tekna, Designpack ve Skypack donanım seviyelerinde geçerli temmuz kampanyası kapsamında 200 bin liraya 12 ay yüzde 0,99 faiz imkanı sunulurken anahtar teslim fiyatı üzerinden 45 bin TL nakit indirim fırsatı da Nissan Qashqai alıcılarını bekliyor.

Yeni Nissan X-Trail, temmuz kampanyası kapsamında 60 bin TL nakit indirim desteği ile müşterisine sunuldu.

Nissan Juke modeli için oluşturulan kampanya kapsamında 2023 Model Nissan Juke’lar 120 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi fırsatı ile sunulurken nakit alım yapmak isteyen müşteriler için de 25 bin lira nakit alım indirimi sunuyor.

SONRAKİ HABER