Nisan 2024 emekli ve memur maaşları bayramdan önce yatar mı?

Emekli ve memur maaşlarına ilişkin bir takım sorular gündemdeki yerini aldı. Emekli ve memur maaşlarının nisan ayında Ramazan Bayramı dolayısıyla hesaplara erkenden geçip geçmeyeceği merak edildi.

Nisan 2024 emekli ve memur maaşları bayramdan önce yatar mı?

Emekli ve memur maaş ödeme günleri nisan ayı kapsamında araştırılıyor. Ramazan Bayramı nedeniyle merak edilenler arasında olan maaş ödemeleri ile ilgili olarak ‘’Nisan 2024 emekli ve memur maaşları bayramdan önce yatar mı?'' sorularına yanıt aranıyor.

2024 yılı Ramazan Bayramı 10 Nisan tarihine denk gelecek. Maaş ödemesi için bayram öncesinde ödeme yapılmasına ilişkin beklentiler bulunurken emekliler ve memurlar da ''Nisan ayında maaşlar bayramdan önce yatar mı, erken ödenir mi?'' sorularına yanıt arıyor.

NİSAN AYI EMEKLİ VE MEMUR MAAŞLAR ERKEN Mİ YATACAK?

Memur maaşları her ayın 15'inden itibaren, emekli maaşları ise tahsis numarasına göre yatırılıyor. SSK'lı emekliler her ayın 17 - 26'sı arasında, Bağ-Kur'lular ise her ayın 25 - 28 arasında ödeme alıyor.

Nisan 2024 emekli ve memur maaşları bayramdan önce yatar mı?

Emekli ve memur maaş ödemelerinin bayram nedeniyle öne çekilmesi beklenirken konuya ilişkin henüz bir açıklama gelmedi. 2024 yılında Ramazan Bayramı'nın 10 - 12 Nisan tarihlerine denk gelmesi nedeniyle ödemelerin geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da erken ödenmesi bekleniyor ancak konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz bulunmuyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER