Nakit ihtiyacı olanlara müjde! İş Bankası 24 ay vade ile ihtiyaç kredisi veriyor!

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar hangi bankanın yüzde kaç faiz oranı ile kredi sağladığını merak ediyor. İş Bankası kredi detaylarını paylaşarak 24 ay vade ile ihtiyaç kredisi verdiğini duyurdu.

Nakit ihtiyacı olanlara müjde! İş Bankası 24 ay vade ile ihtiyaç kredisi veriyor!

Nakit paraya ihtiyacı olan birçok vatandaş hangi bankanın yüzde kaç faiz oranı ile kredi sağladığını merak ediyor. Özellikle son zamanlarda artan fiyatların ardından birçok vatandaş nakit paraya ihtiyaç duyuyor. Bu kapsamda İş Bankası kredi detaylarını paylaşarak vade farkı ve faiz oranını paylaştı.

bb.jpeg

İş Bankası 70 bin TL ihtiyaç kredisi sağlıyor. Kredi çekmek isteyen vatandaşlar ise faiz oranının yüzde kaç olduğunu merak ediyor. 70 bin TL kredi imkanı sağlayan İş Bankası, 24 ay vade ile faiz oranını yüzde 2,60 olarak uyguluyor.

v.jpg

70 BİN TL'NİN GERİ ÖDEME TUTARI!

İhtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşlar faiz oranı kadar geri ödeme tutarını da merak ediyor. Peki ama 70 bin TL kredi çeken vatandaş aylık ne kadar geri ödeyecek? Yıllık baza vurulduğu zaman bu tutar ne kadar olacak?

screenshot-1.png

İş Bankasından 70 bin TL ihtiyaç kredisi çekenler aylık olarak faiz oranına göre 4 bin 304 lira,34 kuruş ödeme gerçekleştirecek. Yıllık olarak ise bu rakam 103 bin 304,16 TL olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER