Nakde sıkışan kaçırmasın ilaç gibi gelecek! Ziraat Bankası 10.000 TL kredi verecek

Nakit paraya sıkışanlara kamu bankaları kredi musluklarını sonuna kadar açarken

Nakde sıkışan kaçırmasın ilaç gibi gelecek! Ziraat Bankası 10.000 TL kredi verecek

Nakde sıkışan kaçırmasın ilaç gibi gelecek! Ziraat Bankası 10.000 TL kredi verecek- Vatandaş iğneden ipliğe pek çok ürün ve hizmete gelen zamlarla bir kere daha enflasyon şoku yaşarken ay sonunu getirmek biraz daha zorlaşmıştı.

Nakit sıkışıklığı yaşayan kişiler çareyi bankaların kredi kampanyalarında aramaya devam ederken bu kampanyalardan birini de Ziraat Bankası açıkladı. Ziraat Bankası tarafından açıklanan kredi paketinde uygun faiz oranları ile 100 bin liraya kadar nakit para desteği sağlanırken haberankara.com ekibi tarafından sizler için 10 bin liranın maliyetini hesapladık.

ZİRAAT BANKASI OCAK 2024 GÜNCEL İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası için yeni duyurusunu gerçekleştirdi. Ocak ayına özel olarak 3,95 güncel faiz oranı açıklayan Ziraat Bankası 50 bin liraya kadar olan kredi tutarları için 36 aya kadar vadeli olarak borçlanma imkanı sunacak.

Nakde sıkışan kaçırmasın ilaç gibi gelecek! Ziraat Bankası 10.000 TL kredi verecek

ZİRAAT BANKASI KREDİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

İhtiyaç kredisi çekmek istiyorum diyen kişilere yönelik olarak Ziraat Bankası kredi başvurularını tüm şubelerden gerekli kredi evrakları ile kabul ediyor. Aynı zamanda Ziraat Bankası müşterisi olan ve Ziraat Mobil şube uygulaması kullanan kişiler internet şubesi üzerinden de dijital kredi paketi sayesinde şubeye gitmeden anında kredi çekebiliyorlar. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada “Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finansmanında kullanabileceğiniz 36 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun” denilerek kredi özellikleri şu şekilde açıklandı:

Dilediğiniz ödeme seçenekleriyle esnek bir yapıya sahiptir.

50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri ile 100.000 TL arası krediler için 24 aya kadar ve 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Şahsi ve/veya maddi teminat alınmaktadır.

Bu şartlar altında Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi çeken kişiler 36 ay vadeli 10 bin TL kredi çekmeleri durumunda aylık 644,62 TL taksit ödeyecekler. Kredinin toplam geri ödemesi ise 23 bin 206 TL olarak gerçekleşecek. Yani 10 bin liralık kredi paketinde toplamda 13 bin 206 TL faiz ödenecek.

SONRAKİ HABER