Nakde ihtiyacı olanlara hayırlı olsun! 50 bin liraya kadar nakit avantajından 3 bin TL taksitle yararlanın

Artan maliyetler nedeniyle vatandaşların nakde olan ihtiyacı arttı. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların kredi fırsatından yararlanmak isterken şubat ayında bankaların kredi faiz oranları güncellendi. Nakit ihtiyacı olan bireyler için kamu bankası olan Ziraat Bankası'ndan tüketici kredisi paketi duyuruldu. Ziraat Bankası kredi detaylarını açıklarken Haberankara.com okurları için detayları derledik.

Nakde ihtiyacı olanlara hayırlı olsun! 50 bin liraya kadar nakit avantajından 3 bin TL taksitle yararlanın

Türkiye'de enflasyonun yükselmesi ile beraber maliyetler de arttı. Dövizin yükselmesi enflasyon artışına bu da zamlara neden olurken Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Para Politikaları Kurulu (PPK) faiz toplantısında faiz artırımı kararı da devam ediyor. TCMB faiz artışına devam ederken bankaların kredi faiz oranları buna bağlı olarak güncellendi.

Yenilenen faiz oranlarının ardından nakit ihtiyacı da artarken bankaların kredi kampanyaları yenilenmeye devam ediyor. Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden duyurulan tüketici kredisi de vatandaşların dikkatini çekti. Düşük taksitlerle tüketici kredisini duyuran Ziraat Bankası, detayları da resmi internet sitesi üzerinden açıkladı.

ŞUBAT 2024 ZİRAAT BANKASI'NDAN TÜKETİCİ KREDİSİ

Ziraat Bankası'nın tüketici kredi kampanyası nakit ihtiyaçları olan bireylere yönelik duyuruldu. 50 bin liraya kadar 36 ay vadeli kredi vereceğini açıklayan Ziraat Bankası'nın sunduğu ihtiyaç kredisi miktarları değişiklik gösterirken vade, taksit, faiz gibi seçenekler hakkında da bilgilendirme yapıldı.

Nakde ihtiyacı olanlara hayırlı olsun! 50 bin liraya kadar nakit avantajından 3 bin TL taksitle yararlanın

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada; ''Her Türlü İhtiyacınız İçin Tüketici Kredisi!'' ifadelerine yer verdi. Ziraat Bankası'ndan kampanya duyurusu yapılırken ''Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finansmanında kullanabileceğiniz 36 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun.'' ifadelerine yer verildi.

50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri ile 100.000 TL arası krediler için 24 aya kadar ve 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar vade imkanı bulunduğu açıklandı.

Nakde ihtiyacı olanlara hayırlı olsun! 50 bin liraya kadar nakit avantajından 3 bin TL taksitle yararlanın - Resim : 2

Ziraat Bankası tarafından 50 bin lira tutarında verilen tüketici kredisinin 36 ay vade ile yüzde 4,24 faiz oranıyla aylık 3 bin 158 lira 70 kuruş taksitle verileceği bildirildi. Bu kredinin yıllık maliyet oranı da yüzde 91,3949 olarak kaydedildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER