Nakde ihtiyacı olana faizsiz ihtiyaç kredisini Finansbank duyurdu! 10 bin liraya tek kuruş faiz işlemeyecek

TCMB PPK toplantısında faiz artışı kararı alınırken banka kredilerinde de faiz oranları güncellendi. Finansbank tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası gelirken kredinin faizsiz 10 bin lira fırsatı duyuruldu.

Nakde ihtiyacı olana faizsiz ihtiyaç kredisini Finansbank duyurdu! 10 bin liraya tek kuruş faiz işlemeyecek

Nakde ihtiyacı olana faizsiz ihtiyaç kredisini Finansbank duyurdu! 10 bin liraya tek kuruş faiz işlemeyecek - Ülkemizde alınan zam kararları maliyetlerin artmasına neden olurken yüksek enflasyon da vatandaşların nakit parasının değer kaybetmesine neden oluyor. Ancak çeşitli giderleri içinde nakde ihtiyaç duyan vatandaşlar acil olarak bankaların kredi paketlerine başvuruyor.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) enflasyonla mücadele kapsamında faiz artışına gidiyor. TCMB'nin faiz artışı kararı doğrultusunda bankalar da kredilerdeki faizleri güncellemeye devam ediyor. Güncellenen faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi çekecek olan vatandaşlar için Finansbank'tan müşterilerine özel kredi teklifi geldi. Finansbank tarafından açıklanan ihtiyaç kredisi kampanyası vatandaşların dikkatini çekerken 10 bin liralık kredinin müşteriye faizsiz sunulacağı bildirildi.

FİNANSBANK'TAN İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Finansbank'ın sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilere 10 bin liraya kadar kredi verileceği açıklandı. Finansbank'ın sunduğu ihtiyaç kredisinde alt limitin 10 bin lira olduğu açıklanırken faizsiz kredi kampanyasında vade, taksit seçenekleri de detaylandırıldı. Finansbank tarafından yapılan açıklamada; ''31 Ağustos'a kadar QNB Mobil'den müşterimiz olarak CardFinans ya da CardFinans Xtra kredi kartı başvurunuzu tamamlayın, %0 faiz oranlı 10.000 TL tutarında 6 ay vade ile Anında Kredi fırsatından hemen yararlanın! '' ifadeleri yer aldı.

ekran-goruntusu-2023-08-29-164435.png

FİNANSBANK FAİZSİZ 10 BİN TL KREDİ ŞARTLARI

  • 31 Ağustos 2023 tarihine kadar QNB Mobil'den müşteri olarak mobilden ilk kez CardFinans ya da CardFinans Xtra bireysel kredi kartı alan müşterilere Çağrı Merkezi üzerinden yüzde sıfır faiz oranıyla kullanabilecekleri 10 bin lira tutarında 6 ay vade ile Anında Kredi fırsatı sunulacağı bildirildi.
  • Faizsiz Anında Kredi, yalnızca QNB Mobil üzerinden görüntülü görüşme ile müşteri olarak QNB Mobil'den CardFinans ya da CardFinans Xtra kredi kartı başvurusunu tamamlayan ve başvurusu onaylanan müşteriler için geçerli olacak.
  • Yüzde 0 faizli Anında Kredi kampanyasından sadece CardFinans ve CardFinans Xtra kredi kartı sahipleri faydalanabilecek.

ekran-goruntusu-2023-08-29-164731.png

Finansbank'ın sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER