Müdavimleri buna çok üzülecek! Kahve devine zam iddiası ortalığı karıştırdı şubat ayında cüzdanlar alarm verecek

Yeni yılda pek çok zam ardı ardına duyuruldu. Şubat ayında da pek çok kalemde zam haberi gelirken ünlü kahve devinin de ürünlerine zam yaptığı iddiası ortalığı karıştırdı. Zam haberlerine yenisi eklenirken söz konusu iddianın ardından bütçe dengesini sarsacak rakamlar da duyuruldu.

Müdavimleri buna çok üzülecek! Kahve devine zam iddiası ortalığı karıştırdı şubat ayında cüzdanlar alarm verecek

Artan maliyetler, döviz kurundaki yükselişlerle beraber zam haberleri birbiri ardına açıklanıyor. Zam haberlerine her gün bir yenisi eklenirken şubat ayı ile beraber yeni zamlar da yavaş yavaş duyurulmaya başlandı.

Maliyet artışı ile beraber pek çok firmadan zam haberi gelirken ünlü kahve devi Starbucks'ın şubat ayında fiyatlarına zam yapacağı iddia edildi. Söz konusu zam iddiasının ardından sosyal medya karıştı. Starbucks'a gelen son zamlar kahve devinin müdavimleri tarafından tepki çekerken yeni zam iddiası da araştırma konusu oldu.

KAHVE DEVİNDEN FİYATLARA ŞUBAY AYI AYARI

Starbucks zamlı fiyat listesi, sosyal medyada yer alan iddiaların ardından vbir kez daha gündeme geldi. Starbucks'ın ürünlerine zam yapıldığı iddia edilirken yeni fiyat listesi de sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Müdavimleri buna çok üzülecek! Kahve devine zam iddiası ortalığı karıştırdı şubat ayında cüzdanlar alarm verecek

Dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks'ın şubat ayında ürünlerine zam yapıp yapmadığı merak konusu oldu. Sosyal medyada paylaşılan fiyat listesinin ardından gözler Starbucks'tan gelecek son dakika açıklamasına çevrildi.

Müdavimleri buna çok üzülecek! Kahve devine zam iddiası ortalığı karıştırdı şubat ayında cüzdanlar alarm verecek - Resim : 2

Sosyal medyada yer alan listeye göre en düşük içecek 35 TL ile çay olurken bazı kahvelerin büyük boy fiyatları ise 125 TL'ye çıktı. Henüz Starbucks tarafından kahve fiyatlarına zam yapılıp yapılmayacağına ilişkin açıklama gelmedi. Ancak bazı kullanıcıların sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı fiyat listesi gündem oldu.

Müdavimleri buna çok üzülecek! Kahve devine zam iddiası ortalığı karıştırdı şubat ayında cüzdanlar alarm verecek - Resim : 3

Zamların 1 Şubat'tan itibaren geçerli olduğunu belirten müdavimler, sosyal medya platformları üzerinden paylaştıkları görsellerde;

Latte'nin en küçük boyu 74, White Chocolate Mocca'nın en düşük fiyatı 98 TL oldu.

Golden Karamel adlı ürünün en düşüğü 105 TL, orta boy 115, büyük boy ise 125 TL oldu.

Kahve devinin zamlı fiyat listesini açıklaması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER