Motorine zam geldi! Bir haftada akaryakıt fiyatları katlandı

Son iki haftadır akaryakıt sektörüne döviz kuruna bağlı zamlar gelmeye devam ederken motorin fiyatlarına gece yarısından itibaren geçerli zam geldi.

Motorine zam geldi! Bir haftada akaryakıt fiyatları katlandı

Araç sahibi vatandaşlar akaryakıt fiyatlarını yakından takip etmeye devam ederken akaryakıta bir zam daha geldi. Geçtiğimiz hafta uygulanan akaryakıt zammının ardından bu defa motorine bir zam gelirken fiyatlar bu sabah itibariyle güncellendi.

Dolar kurundaki yükseliş devam ederken art arda gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Son iki haftadır akaryakıt sektörüne döviz kuruna bağlı zamlar gelmeye devam ederken motorin fiyatlarına gece yarısından itibaren geçerli zam geldi. Vatandaşlar motorine ne kadar zam geldiğini araştırmaya başladı.

MOTORİNE NE KADAR ZAM GELDİ?

Brent petrol fiyatları ve dövizde yaşanan dalgalanmalardan oldukça etkilenen akaryakıt fiyatları araç sahiplerinin canını sıkmaya devam ediyor. Peş peşe gelen zamlardan akaryakıt sektörü de nasibini alırken gelen zamların ardından vatandaşlar güncel akaryakıt fiyatlarını araştırmaya başladı.

Hem benzin hem de motorin fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye devam ederken geçen Cuma motorine 1 lira 55 kuruş, salı günü benzine 2 lira, dün de oto gaza 24 kuruş zam gelmesinin ardından şimdi de motorin fiyatlarına zam geldi. Son iki haftadır peş peşe gelen zamlar vatandaşın cebini zor duruma sokarken motorine gelen zam merak konusu oldu.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Gece yarısından itibaren geçerli zam geldi. Motorine 1 lira 45 kuruş zam gelirken akaryakıt fiyatlarında yeniden değişim yaşandı. Gelen zamlar en çok araç sahiplerini zor duruma sokarken son motorin zammı ile birlikte motorinin litresi İstanbul'da ortalama 35 lira 35 kuruşa, Ankara'da 35 lira 83 kuruşa, İzmir'de ise 36 lira 1 kuruşa çıktı. Benzin fiyatlarında ise henüz bir değişiklik yaşanmadı.

SONRAKİ HABER