Motorine kallavi indirim geldi! 6 Ekim Ankara'da güncel akaryakıt fiyatları

Türkiye'deki akaryakıt fiyatları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Benzin, motorin ve LPG fiyatları merakla takip edilirken benzinin ardından bu kez motorine indirim haberi geldi.

Motorine kallavi indirim geldi! 6 Ekim Ankara'da güncel akaryakıt fiyatları

Türkiye'de akaryakıt fiyatlarının artması nedeniyle ulaşımdan gıdaya, faturadan kiraya kadar pek çok kaleme etki ederken yeni zamlarda gündemden düşmüyor. Akaryakıta gelen zam furyası bu kez yerini indirim haberine bıraktı. Benzine gelen indirimin ardından bu kez motorin tarafından sevindirici haber geldi.

Haberankara.com okurları için güncel akaryakıt fiyatlarını derlemeye devam ederken brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte benzin ve motorin fiyatları sürücünün yüzünü güldürdü. Araç sahiplerini ilgilendiren benzin ve motorin fiyatları Brent Petrol fiyatlarında yaşanan değişikliklerden etkileniyor. Dolayısıyla buna bağlı olarak zam ve indirim haberleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün benzine 2 lira 10 kuruşluk indirim yapıldı. Bugün ise motorine indirim haberi geldi. Ankaralılar ''Ankara'da güncel benzin, motorin, LPG fiyat nedir?'' sorusuna yanıt aramaya başlarken piyasa fiyatlarını derledik.

MOTORİNE İNDİRİM GELDİ

Benzin ve motorin fiyatları bu kez indirim haberleri ile gündeme geldi. Araç sahipleri akaryakıt fiyatlarını takip ederken Brent Petrol fiyatlarında yaşanan değişimlere göre benzine 2 lira 10 kuruşluk indirim geldi. Motorine ise 2 lira 92 kuruş indirim yapıldı. LPG'ye ise herhangi bir indirim yapılmadı.

motorine-kallavi-indirim-geldi-6-ekim-ankarada-guncel-akaryakit-fiyatlari.jpg

7 Ekim Cumartesi günü saat 00.00'dan itibaren geçerli olacak şekilde motorinin litre satış fiyatına 2 lira 92 kuruş indirim yapıldı. Fiyat indiriminin ardından motorinin litre satış fiyatı;

İstanbul’da ortalama 40,15 liradan 37,23 liraya,

Ankara’da 40,77 liradan 37,85 liraya,

İzmir’de ise 40,92 liradan 38 liraya gerileyecek.

ekran-goruntusu-2023-10-06-110533.png

ekran-goruntusu-2023-10-06-110542.png

ekran-goruntusu-2023-10-06-110546.png

Haberankara.com

SONRAKİ HABER