Motorine indirim, LGP'ye zam bekleniyor

Brent petrol fiyatında yaşanan dalgalanma sonrasında akaryakıt fiyatları için beklenen güncelleme haberi duyuruldu. Bugün benzine indirim gelirken yarın da motorine indirim geleceği açıklandı.

Motorine indirim, LGP'ye zam bekleniyor

Brent petrol fiyatında yaşanan düşüş sonrasında gözler iç piyasada akaryakıt fiyatlarına çevrilmişti. Beklenen indirim haberi ilk olarak benzine gelirken bir indirim haberi de motorine yönelik verildi. Benzine gelen 1.45 TL'lik indirimin ardından motorine de 91 kuruşluk indirim yapılacağı açıklandı. LPG otogaz fiyatı için ise 42 kuruşluk zam geleceği duyuruldu.

23 AĞUSTOS GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! BENZİNE VE MOTORİNE İNDİRİM BEKLENTİSİ VAR MI, KAÇ TL İNDİRİM GELDİ?

Brent petrol fiyatı 77 dolara kadar çekilirken yaşanan düşüş sonrasında gözler akaryakıt fiyatlarına çevrilmişti. Dolar kurunda yaşanan dalgalanmaya rağmen brent petroldeki sert düşüş sonrasında beklenen ilk indirim haberi dün benzine yönelik yapılmış, gece yarısı itibariyle benzinin litre fiyatına 81 ilde 1.45 liralık indirim yapıldığı açıklanmıştı.

Yeni indirim haberi ise motorine yönelik olarak açıklandı. Motorine bu gece yarısı itibariyle 91 kuruşluk indirim yapılacağı duyuruldu. Böylelikle benzinin ardından motorine de indirim gelmiş oldu.

Motorine indirim, LGP'ye zam bekleniyor

LGP OTOGAZ FİYATINA ZAM VAR MI, ZAMMI GELECEK?

Benzin ve motorine indirim haberi gelirken LPG otogaz fiyatı için ise zam geleceği açıklandı. LPG'ye 42 kuruşluk zam yapılacağı belirtildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER