Motorine gece yarısı zam! 25 Ekim akaryakıt fiyatları

Brent petrolün dalgalanması ile son dönemlerde fiyat değişkenliği yaşayan akaryakıtta durum yine gece yarısı değişti. Geçtiğimiz günlerde sektör yetkilileri yaptığı açıklamasında akaryakıt fiyatlarına zam geleceğini duyurmuştu. O zam gece yarısı geldi.

Motorine gece yarısı zam! 25 Ekim akaryakıt fiyatları

Sürücülerin son dönemlerde sıkça takip ettiği akaryakıtta fiyatlar yine değişti. Gece saatlerindeki son dakika gelişmesine göre motorin fiyatlarına gece yarısı zam geldi. Zam sonrasında fiyatlar güncellenirken, 25 Ekim akaryakıt fiyatları da belli oldu.

MOTORİNE ZAM GELDİ

Salı günü hem benzin hem de motorin fiyatlarına indirim yapılmıştı. Ancak indirimin üzerinden çok geçmeden motorin fiyatlarına zam yapıldı. Zam sonrasında motorinin litre fiyatı 85 kuruş yükseltildi. Bu zam sonrasında Ankara, İstanbul ve İzmir’de akaryakıt fiyatları güncellendi.

Piyasalardan aktarılan son rakama göre 85 kuruşluk akaryakıt zammı sonrasında İstanbul’da motorinin litresi 42,77 TL’den satılırken, başkentte fiyatlar 43,31 TL’ye yükseldi. Motorin Bursa’da 43,36 TL’den satılırken, Antalya’da fiyatlar 44,21 TL olarak güncellendi.

25 EKİM AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul Anadolu akaryakıt fiyatları

Benzin fiyatı: 42,70 TL

Motorin litre fiyatı: 42,69 TL

LPG litre fiyatı: 24.60 TL

Ankara akaryakıt fiyatları

Benzin litre fiyatı: 43,25 TL

Motorin litre fiyatı: 43,31 TL

LPG litre fiyatı: 25.15 TL

İzmir akaryakıt fiyatları

Benzin litre fiyatı: 43,69 TL

Motorin litre fiyatı: 43,81 TL

LPG litre fiyatı: 25.05 TL

YENİ BİR ZAM VAR MI?

Akaryakıt fiyatlarına gelen bu zam sonrasında sürücüler yeni bir zam olup olmayacağını merak ediyor. Henüz konuya ilişkin bir açıklama ya da zam/indirim duyurusu bulunmuyor.

Öte yandan motorin fiyatları geçtiğimiz yılın aynı dönemi için İstanbul’da 39,58 TL, Ankara’da 40,20 TL İzmir’de ise 40,37 TL’den satılıyordu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER