Motorine bu gece yarısından itibaren 1 lira 14 kuruş zam geliyor!

Sektör kaynaklarından edinilen son bilgilere göre motorine bu gece yarısından itibaren zam gelmesinin beklendiği öğrenildi.

Motorine bu gece yarısından itibaren 1 lira 14 kuruş zam geliyor!

Bu sene brent petrol fiyatları ve ekonomide yaşnaan dalgalanmalar nedeniyle motorin ve benzin fiyatlarında sık sık artışlar yaşandı. Geçtiğimiz hafta motorine gelen indirim her ne kadar yüz güldürse de yapılan son açıklama ile birlikte bu gece yarısından itibaren motorine bu defa zam gelmesinin beklendiği öğrenili.

MOTORİNE 1 LİRA 14 KURUŞ ZAM BEKLENİYOR!

Geçtiğimiz günlerde araç sahiplerini sevindiren haber motorine indirim ile birlikte duyurulmuştu. Motorin ve benzin fiyatlarının geçtiğimiz aylarda peş peşe zamlanmasının ardından gelen bu indirim haberi sürücüleri biraz da olsa geçtiğimiz haftadan bu yana rahatlattı.

Fakat edinilen son bilgilere göre bugün gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine zam beklendiği öğrenildi. Gelen son indirim haberinin ardından motorinin litre fiyatı İstanbul'da 36,38 TL'ye düşmüştü. Bu defa bu rakamın üzerine 1 lira 14 kuruş zam geleceği ifade edildi.

Yapılması beklenen bu zam ile birlikte motorinin litre fiyatının yaklaşık olarak İstanbul’da 37,53 TL’ye, Ankara’da 38,11 TL’ye, İzmir’de 38,29 TL’ye yükselmeye beklendiği öğrenildi.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Bu gece itibariyle motorine gelmesi beklenen zam ile birlikte sürücüler tarafından güncel akaryakıt fiyatları da merak konusu oldu. Yapılan açıklamalarda akaryakıt fiyatlarındaki güncel durum 15 Kasım 2023 tarihi için şu şekilde verildi;

İSTANBUL ANADOLU YAKASI AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin fiyatı = 34,48 TL
Motorin fiyatı = 36,36 TL

İSTANBUL AVRUPA YAKASI AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin fiyatı = 34,52 TL
Motorin fiyatı = 36,42 TL

ANKARA AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin fiyatı = 35,14 TL
Motorin fiyatı = 37,00 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin fiyatı = 35,24 TL
Motorin fiyatı = 37,16 TL

SONRAKİ HABER