Motorine bir zam daha geliyor! Araç sahipleri bugün son gün

Türkiye'de son zamanlarda gündemin büyük bir kısmını gelen zamlar kaplarken özellikle de akaryakıt sektöründe dalgalanmalar devam ediyor.

Motorine bir zam daha geliyor! Araç sahipleri bugün son gün

Son dönemlerde akaryakıt sektöründe peş peşe gelen zamlar özellikle de araç sahiplerinin cebinin yanmasına neden olurken araç sahiplerini üzen bir haber daha geldi. 1 Ağustos'ta motorine bir zam daha geleceği ifade edilirken detaylar merak konusu oldu.

Türkiye'de son zamanlarda gündemin büyük bir kısmını gelen zamlar kaplarken özellikle de akaryakıt sektöründe dalgalanmalar devam ediyor. Dolar kurundaki hızla devam eden yükseliş ve buna bağlı olarak brent petrol fiyatları akaryakıt sektörünü yakından etkilerken motorine yarından itibaren geçerli bir zammın daha gelebileceği ifade edildi.

AKARYAKITA BİR ZAM DAHA GELİYOR!

Son iki haftadır akaryakıt sektörüne sürekli olarak zam gelirken yarın için bir yeni zammın daha yola çıktığı belirtildi. Özellikle de yükselen dolar kuru akaryakıt fiyatlarını yakından etkilerken vatandaşlar yarın akaryakıta geleceği iddia edilen zammın miktarını merak etti. İndirim gelmemesi durumunda şimdiden birçok araç sahibi toplu taşımayı tercih etmeye başlarken yarından itibaren gelecek zam merak konusu oldu.

Geçtiğimiz günlerde akaryakıt fiyatlarına zam gelirken yarın yeniden bir zam gelebileceği ifade edildi. Pazartesi gecesi zam geleceği ifade edilirken zammın motorine geleceği konuşuluyor. Yeni gelecek zammın 1 lira 7 kuruş olacağı tahmin edilirken güncel akaryakıt fiyatları ise şu şekilde yer alıyor;

İSTANBUL

Benzinin litre fiyatı 36,08 TL

Motorinin litre fiyatı 35,27 TL

LPG litre fiyatı 14,60 TL

ANKARA

Benzinin litre fiyatı 36,58 TL

Motorinin litre fiyatı 35,80 TL

LPG litre fiyatı 14,64 TL

İZMİR

Benzinin litre fiyatı 36,69 TL

Motorinin litre fiyatı 36,01 TL

LPG litre fiyatı 14,42 TL

SONRAKİ HABER