Motorin ve benzin 45 liraya yükselmişti indirimli tarife açıklaması geldi

Akaryakıt fiyatlarına zam haberleri birbiri ardına geliyor. döviz ve petrol kurundan etkilenen akaryakıt fiyatları için zam ve indirim haberleri peş peşe gelirken motorin ve benzinin 45 liraya yükselmesi ile beraber indirim haberi geldi.

Motorin ve benzin 45 liraya yükselmişti indirimli tarife açıklaması geldi

Döviz ve petrol fiyatlarına zam ve indirim haberleri birbiri ardına geliyor. Araç sahipleri akaryakıt fiyatlarını günlük olarak takip ederken zam ve indirim haberlerinden de haberdar olmak isteniyor. Araç sahipleri için geçtiğimiz haftalarda motorin ve benzin tarafından zam haberi gelirken söz konusu zammın ardından yeni bir indirim haberi geldi.

Temmuz ayında memur ve emekli maaşlarına gelen zamların ardından pek çok kalemde de artışa gidildi. Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) artışı da dahil edilen akaryakıt fiyatları milyonlarca araç sahibinin gündeminde yer alırken ''Benzin ve motorin fiyatı ne kadar, kaç TL? Akaryakıta indirim ya da zam var mı?'' gibi soruların yanıtları da merak edilirken son dakika gelişmeleri art arda yaşandı. Motorin tarafından indirim haberi geldi.

MOTORİNE İNDİRİM GELECEK

ÖTV zammı ile 45 lira seviyelerine kadar yükselen benzin ve motorin fiyatları otomobil sahipleri tarafından tepki ile karşılanmıştı. Brent petrol fiyatındaki dalgalanma ile değişen motorin ile benzin litre fiyatlarında güncel rakamlar merak edilirken sektör temsilcileri bu gece akaryakıta indirim geleceğini duyurdu.

Motorin ve benzin 45 liraya yükselmişti indirimli tarife açıklaması geldi

45 TL seviyelerinde satılan motorin fiyatları için indirim açıklaması geldi. Motorine yapılacak indirimin miktarı da belli oldu. Buna göre gelmesi beklenen indirimin yaklaşık 1 TL 59 kuruş civarında olacağı açıklandı.

24 TEMMUZ 2024 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

ANKARA

  • Benzin litre fiyatı: 45,70 TL
    Motorin litre fiyatı: 45,65 TL
    LPG litre fiyatı: 23,25 TL

İZMİR

  • Benzin litre fiyatı: 46,10 TL
    Motorin litre fiyatı: 46,11 TL
    LPG litre fiyatı: 22,87 TL

İSTANBUL ANADOLU YAKASI

  • Benzin fiyatı: 44,86 TL
  • Motorin litre fiyatı: 44,82 TL
  • LPG litre fiyatı: 22,81 TL

İSTANBUL AVRUPA YAKASI

  • Benzin fiyatı: 45,00 TL
    Motorin litre fiyatı: 44,90 TL
    LPG litre fiyatı: 23,28 TL

Söz konusu rakamlar güncel olarak istasyonlarda listelenirken bu gece yarısından itibaren motorin fiyatları indirim alarak güncellenecek.

SONRAKİ HABER